Hoppa till innehållet

Annons

Pressmeddelande gällande 100-klubben – Sverige tillsammans

Pressrelease

Vi på Netto vill gärna hjälpa människor in på arbetsmarknaden och ta vårt ansvar i samhället. Regeringen tog i oktober initiativ till en nationell samling ”Sverige tillsammans” för att samla alla krafter som kan och vill bidra till att förbättra nyanländas etablering. I samband med denna samling presenterade regeringen även den s k 100-klubben för större företag som kan ta emot minst 100 nyanlända under en treårsperiod. Vi på Netto ser det som en självklarhet att delta i detta projekt och hjälpa de nyanlända flyktingarna att integreras i samhället. Vi ser möjligheter i mångfald och tillsammans vill vi ta tillvara på kunskaper och erfarenheter hos personer som är nya i Sverige. Våra 157 butiker har stor geografisk spridning och vi har därför möjlighet att ta emot praktikanter över stora delar av landet.
Vi känner stolthet över att kunna bidra till att välkomna dessa människor till Sverige och ge dem en chans att bli en del av vår Nettofamilj.

Om  Netto:
Netto är vakthund på priserna i Sverige och ser till att konsumenterna får mer för pengarna. Vi är en verksamhet med plats för alla oavsett ålder, kön eller var man kommer från. Totalt omsätter Netto Sverige nära 4,8 miljarder kronor på 157 butiker. Butikerna är strategiskt placerade nära där kunderna lever och bor. Med vår strama prispolitik och stora variation i sortimentet tror vi att Netto kommer att kunna växa ännu mer på den svenska marknaden.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera