Annons

De får representera Sverige i Eurobest Young Creatives

Ermir Peci, junior designer, Essen International och Alexander Rehnby, art director Saatchi Saatchi samt Frida Siversen Ljung, kreatör, DDB och Rickard Beskow, kreatör, Åkestam Holst kommer att representera Sverige i Eurobest Young Creatives.

Ermir Peci, junior designer, Essen International och Alexander Rehnby, art director Saatchi Saatchi samt Frida Siversen Ljung, kreatör, DDB och Rickard Beskow, kreatör, Åkestam Holst kommer att representera Sverige i Eurobest Young Creatives.

KOMM är svensk partner till Eurobest och har möjlighet att skicka kreatörsteam som tävlar för Sverige i Antwerpen. Under hösten har teamen kunnat anmäla sig till förbundet för att vara med i uttagningen. Årets kreatörsteam består av Ermir Peci, junior designer, Essen International och Alexander Rehnby, art director Saatchi Saatchi samt Frida Siversen Ljung, kreatör, DDB och Rickard Beskow, kreatör, Åkestam Holst.

- Det ska bli en ynnest att representera Sverige i Eurobest Young Creatives nere i Antwerpen och tävla mot Europas finest. Vi är superpeppade, säger Ermir Peci från Essen International.

Båda teamen har nått framgångar i den svenska Young Lions tävlingen och Ermirs team tog hem silver i Design-kategorin i Cannes Young Lions i juni.

Eurobest Young Creatives riktar sig till kreatörer som är 28 år eller yngre. De tävlande får två dagar på sig att ta fram en integrerad kampanj för en ideell organisation utifrån en given brief. Vinnarna presenteras på Eurobest prisutdelning den 3 december i Antwerpen. 

Om Sveriges Kommunikationsbyråer
 
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av byråer inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media, mobil och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se.

Om Eurobest 
Eurobest är Europas ledande kommunikationstävling. Tävlingen drivs av Cannes Lions och sedan 2004 är KOMM svensk partner för både Eurobest och Cannes Lions. Årets Eurobest Festival hålls den 1-3 december i Antwerpen, Belgien. Läs mer på www.eurobest.com

Kontaktinformation 
Nicole Lage-Vianna, nicole@komm.se, tel 070 141 88 91 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?