1515

Söderberg & Partners fortsätter satsningen inom Private Banking

Söderberg & Partners är sedan två år den största utmanaren till storbankerna vad gäller tjänster inom Private Banking-segmentet. Nu fortsätter företaget satsningen och rekryterar fyra erfarna rådgivare från bankerna i Umeå och Örnsköldsvik.

Söderberg & Partners är sedan två år den största utmanaren till storbankerna vad gäller tjänster inom Private Banking-segmentet. Nu fortsätter företaget satsningen och rekryterar fyra erfarna rådgivare från bankerna i Umeå och Örnsköldsvik.

Söderberg & Partners startade 2007 satsningen på att erbjuda rådgivning till förmögna privatpersoner och entreprenörer. Företaget har tidigare rekryterat många duktiga medarbetare från flera av storbankerna och specialiserade aktörer, nu fortsätter satsningen.

Ett team bestående av Pär Ludvigsson och Johan Nordström, två seniora Private Banking-rådgivare har rekryterats från SEB. Pär och Johan har gedigen erfarenhet av förmögenhetsförvaltning.

-        Det är väldigt roligt att bankernas ledande rådgivare väljer att komma till Söderberg & partners. Satsningen ligger i linje med den kraftiga expansion vi gör i hela landet, säger Olof Lindqvist ansvarig för Private Clients på Söderberg & Partners.

Nyligen har bolaget även anställt Anna Tjärnberg och Daniel Bengtsson, två investeringsrådgivare som kommer från Länsförsäkringar respektive Nordea stärker upp bolagets satsning i Örnsköldsvik och Umeå.

-        Det finns en stor potential i marknaden längs Norrlandskusten och det är inspirerande att vi lyckats knyta till oss de bästa rådgivarna. Hos oss får de chansen att vara fristående och ha marknadens ledande analys i ryggen säger Anders Jacobsson, ansvarig för Söderberg & Partners kontor i Umeå och Örnsköldsvik.

Söderberg & Partners erbjuder en helhet av tjänster inom kapitalförvaltning. Företaget erbjuder kunderna en helt transparent avgiftsmodell där alla former av provisioner eliminerats för att undvika intressekonflikter. 

För mer information, kontakta:
Louise Hagsten, marknadschef, Söderberg & Partners
Louise.Hagsten@soderbergpartners.se
Mobil: 076-149 50 17

Olof Lindqvist, ansvarig Private Clients, Söderberg & Partners
Olof.Lindqvist@soderbergpartners.se
Mobil: 070-359 53 00

Snabba fakta om Söderberg & Partners
Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med Nordens största fristående analysavdelning. Företaget har en mängd olika verksamheter inom fyra affärsområden:

Insurance Consulting
Securities & Asset Management
Financial Technology
Payroll & Benefits

Kundlöfte och värderingar
Söderberg & Partners målsättning är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar lösningen till en för kunden minimal arbetsinsats. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.

Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor. Det är vår orädda inställning och ansvaret mot kunden som skapat den kultur vi har idag. På Söderberg & Partners är vi Modiga, Ansvarsfulla, Hjälpsamma och Drivna.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?