Sveriges mest attraktiva konsultbolag

I employer branding-företaget Universums Karriärbarometer över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare placerar sig Knowit högst bland konsultbolagen. Totalt tog Knowit i år plats 25 på listan. Knowit har klättrat sju placeringar jämfört med förra årets ranking.

I employer branding-företaget Universums Karriärbarometer över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare placerar sig Knowit högst bland konsultbolagen. Totalt tog Knowit i år plats 25 på listan. Knowit har klättrat sju placeringar jämfört med förra årets ranking.

Över 35 000 unga arbetstagare, så kallade young professionals, inom ekonomi, teknik och it i Sverige har röstat fram landets mest attraktiva arbetsgivare. Bland it-studenterna är Knowit det högst rankade bolaget av de renodlade konsultbolagen. Toppar listan gör Google, Spotify och Microsoft.

– Vi jobbar dagligen med att utveckla vår organisation så att varje medarbetare ständigt utvecklas tillsammans med kollegor och kunder. Det är roligt för oss att se att det arbetet uppskattas av dagens mycket ambitiösa och kompetenta unga yrkesverksamma. Våra specialister inom it, managementkonsultning och digital marknadskommunikation jobbar i en unik miljö där utveckling och möjligheter står i fokus. Särskilt roligt är det att vi har klättrat på rankingen för andra året i rad, säger Knowits vd Per Wallentin. säger Knowits vd Per Wallentin.

– I dagens snabbrörliga värld är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare för att kunna attrahera och behålla de medarbetare som är avgörande för organisationens fortsatta framgång. De organisationer som lyckats ta sig in på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare har det gemensamt att de har ett tydligt erbjudande som de dessutom har lyckats kommunicera till sina framtida medarbetare. säger Petter Nylander, vd på Universum.

Rankingen presenteras på Universums hemsida. http://universumglobal.com/rankings/sweden/professional/2015/it/

För mer information, kontakta

Patrik Syrén, kommunikationsdirektör, Knowit AB, 08 700 66 00 eller 0730 74 66 30

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som utvecklar sina kunders affärer och verksamhet genom att skapa kreativa lösningar inom IT, Digital & Design och Management. Med entreprenörsdrivna enheter verksamma på kundens lokala marknader erbjuder vi stor förståelse för både verksamhet och behov. Vår kultur präglas av öppenhet, entreprenörskap, hög kompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 1850 medarbetare representerade på 17 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowitgroup.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?