1515

Artesanía de Galicia, contemporary artisans from Spain, at Formex

Porcelain pieces, textile creations, leather goods and traditional figures made of crumb are the main novelties in the collection of Artesanía de Galicia at Formex in January 2015. The exhibition area of our stand has been increased, and so has the number of exhibitors and available pieces.

Porcelain pieces, textile creations, leather goods and traditional figures made of crumb are the main novelties in the collection of Artesanía de Galicia at Formex in January 2015. The exhibition area of our stand has been increased, and so has the number of exhibitors and available pieces.

Artesanía de Galicia goes back to Stockholm to present a collection of decorative and interior design pieces created by 24 Galician artisans. Porcelain, handwoven pieces, leather goods or traditional figures made of crumb go together with ceramics, traditional basketry, textile basketry and wooden kitchen pieces. The number of pieces and craftsmen has been increased in this new collection of Artesanía de Galicia for Formex in January.

Artesanía de Galicia goes back to Stockholm to present a collection of decorative and interior design pieces created by 24 Galician artisans. Porcelain, handwoven pieces, leather goods or traditional figures made of crumb go together with ceramics, traditional basketry, textile basketry and wooden kitchen pieces. The number of pieces and craftsmen has been increased in this new collection of Artesanía de Galicia for Formex in January.

Artesanía de Galicia is a brand representing contemporary artisans from Galicia, in the northwest of Spain. It includes high quality products, which are carefully designed and tell a fascinating story: the roots of our culture combined with contemporary design, the personality of the creators and the skill of their hands. As a result, the conscious action of the artist is reflected during the process of creation of the piece. Nowadays, Artesanía de Galicia comprises about 480 handicraft companies from different fields; and for each Formex we select the pieces and creators which adapt the best to the field of decoration and interior design.

Handicrafts are an excellent choice for interior design as a way of showing off the environment itself, not only because of their aesthetic nature but because they provide personality, exclusiveness and authenticity. Artesanía de Galicia presents a wide range of products in which raw materials become their essence, since craftsmen have made the most of them. Some examples are the use of autochthonous wood in wood turning and basketry pieces; stone; crumb in traditional figures from San Andrés de Teixido; Galician clay in ceramics and pottery; or wool which is hand-dyed with natural dyes. In these cases, the materials are key in the final design, and they enhance the authenticity, simplicity and extreme beauty of the pieces, in line with contemporary design.

Formex

14-17 January 2015

Stand A17:08 (Hall A)

Stockholm

Alfombra Roja och Artesanía de Galicia

Följande bilagor finns för nedladdning:
folleto ING

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Innehåll från TaniumAnnons

Skaffa full visibilitet i företagets nätverk – med Tanium

Enligt beräkningar kommer det vid 2025 att finnas 75 miljarder endpoint-enheter uppkopplade till företagsnätverk. Detta ställer komplexa krav på hantering och skydd av verksamhetskritiska data. Trots detta finns det stora brister hos många företag vad gäller endpoint-hantering, säkerhet och visibilitet. 

Läs mer om utmaningarna med endpoint-säkerhet

Sedan Tanium startades av far och son 2008, har företaget arbetat utifrån en enda målsättning; att utveckla och förädla ny arkitektur som möjliggör bättre nätverksvisibilitet och enklare och säkrare hantering av verksamhetskritiska data. I takt med att distansarbete och antalet endpoint-enheter ökar blir detta en affärsavgörande fråga för många företag. 

– Tanium är en plattform för klientadministration som är inriktad på hantering av Säkerhet, Risk & Compliance och IT Operations utifrån samma datakälla med endast en klient och väldigt lite infrastruktur. Plattformen är baserad på öppna API:er och kan kompletteras med moduler efter behov så kunden kan växa med Tanium och dessa moduler. Det spelar ingen roll om man har sina klienter och/eller servrar on-premise eller i molnet – med Tanium kan man managera dem i nästintill realtid, med full visibilitet och minimal infrastruktur, berättar Arash Serpoushan, regionchef för Norden och Baltikum.

Vad omfattar Tanium?  

Kontrollerar viktiga parametrar

Med andra ord möjliggör Tanium komplett kontroll och översikt på var alla enheter finns samt vilka som har åtkomst till nätverket och använder enheterna, oavsett om det rör sig om 100 eller en miljon endpoints. Dessutom visar plattformen hur enheter och användare möter företagens säkerhetsstandarder vad gäller exempelvis patchning, installerade mjukvaruprogram och användarrättigheter. 

– Detta är ovärderlig information. I våra samtal med kunder ser vi att företag har mellan 10 och 15 procent fler enheter som kopplar upp sig mot nätverket än vad de ansvariga tror. Har man då 50 000 enheter i sitt nät, kan det röra sig om 7 500 extra maskiner – en enorm säkerhetsrisk. Tanium bryr sig inte om var användarna sitter; har de tillgång till internet kontrollerar plattformen samtliga viktiga parametrar innan de släpps in på nätverket, betonar Peter Lamber, ansvarig för Taniums ekosystem av partners.

Se Tanium in action 

Behöver bara 15 sekunder

Tanium utmärker sig dock på ytterligare vis. Plattformen fungerar som ett övergripande paraply, vilket omfattar företagets existerande infrastrukturer och verktyg. Därmed samlas automatiskt all data från samtliga verktyg i ett och samma gränssnitt – på 15 sekunder. 

– Med traditionella strukturer kan det i värsta fall ta dagar, eller till och med veckor, att få den information man efterfrågar. Med Tanium får man snabbt tag på det man behöver och kan uppdatera lika snabbt tillbaka, så att man motverkar risken för datasilos. Det säger sig självt att detta innebär en stor fördel, inte minst då man säkerställer att beslut fattas utifrån korrekta och aktuella data, betonar Arash.

Detektera, agera och stoppa

Möjligheten att snabbt visualisera och accessa relevant information innebär således omfattande vinningar för företag – plattformens automatiserade funktioner, i kombination med ett gemensamt gränssnitt och den minimala infrastrukturen, bidrar till en värdefull samsyn bland medarbetarna och därutöver till att livslängden på företagets enheter förlängs avsevärt. 

– Detta medför en kraftig förenkling av IT-miljö och processer, som ger förmågan att inte bara detektera, utan också agera och stoppa incidenter. Detta är ett vinnande koncept, något som bevisas av att efterfrågan på våra lösningar har ökat kraftigt det senaste året. Vi har också utökat vår personalstyrka från 6 personer till 11 personer under året som gått, så det är en spännande utveckling, avslutar Peter.

Läs mer om Tanium här 

Eller kontakta Exclusive Networks. 

Exclusive Networks är en global värdeadderande distributör med fokus på IT-säkerhet, datacenter och molnlösningar. 

Låt Exclusive Networks vara din startpunkt – vi hjälper dig! 

 

Mer från Tanium

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Tanium och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?