1515

AllTele tillsätter Mark Hauschildt som VD samt kallar till extra bolagsstämma för byte av styrelseordförande

AllTeles styrelse har beslutat att ordföranden Mark Hauschildt ska tillträda som ny VD för AllTele efter att Paul Moonga, som haft rollen som tillförordnad VD sedan sammanslagningen av AllTele och Universal Telecom, återgår som arbetande styrelseledamot i AllTele

AllTeles styrelse har beslutat att ordföranden Mark Hauschildt ska tillträda som ny VD för AllTele efter att Paul Moonga, som haft rollen som tillförordnad VD sedan sammanslagningen av AllTele och Universal Telecom, återgår som arbetande styrelseledamot i AllTele

Paul Moonga, som var ansvarig för sammanslagningen av AllTele och Universal Telecom, har sedan juni 2013 varit tillförordnad VD för AllTele. Enligt kommunikation i samband med hans tillträde hade styrelsen för avsikt att genomföra en process för att utse en permanent VD för bolaget. Denna process har mynnat ut i att Mark Hauschildt, som är största aktieägare i AllTele och nuvarande styrelseordförande, själv tillträder som VD för bolaget. Paul Moonga fortsätter att jobba operativt i AllTele som arbetande styrelseledamot.

I samband med denna förändring föreslås att styrelseledamoten och tidigare ordföranden Thomas Nygren ska återgå som ordförande för AllTele. Förändringen i ledning och styrelse träder i kraft först efter att extra bolagsstämma hållits. Bolagsstämman kommer att hållas i Stockholm, kl 10.00 den 17 september 2014.

-       AllTele har sedan sammanslagningen med Universal Telecom genomgått en fantastisk förändringsresa som jag är glad att få ha varit med om. Bolaget går nu in i en ny fas där fokus kommer vara utveckling av företagets varumärke, identitet och kultur, och i detta skede är det naturligt att lämna över det övergripande ansvaret till vår huvudägare. Mark Hauschildt är en driven visionär ledare som har en brinnande passion för kundnöjdhet, marknadsföring och service. Egenskaper som kommer att ta bolaget till nästa nivå, säger Paul Moonga och fortsätter, det är med spänning som jag fortsätter arbetet med att utveckla bolaget tillsammans med Mark där jag nu framför allt mer kommer fokusera på strategi, företagstransaktioner och försäljning.

-       Jag vill passa på att tacka Paul Moonga för hans tid som tillförordnad VD. Vi har jobbat tillsammans länge och ser fram emot att fortsätta vårt nära samarbeta under nästa fas i utvecklingen av AllTele, säger Mark Hauschildt och fortsätter, AllTele idag har ett flertal utmaningar framför sig och jag ser att mina erfarenheter från telekom och flertalet andra branscher kommer att bidra med värdefull kompetens i att lösa dessa. Vi ska fortsätta vara ett bolag med kund- och supportfokus samtidigt som vi än mer utvecklar vår visionära ådra för att ge våra kunder de bästa tjänsterna med rätt funktion till rätt pris.

Kontakt AllTele
Paul Moonga, tf VD
Mobil: 0709 590666
E-post: paul.moonga@alltele.se

Mark Hauschildt, styrelseordförande och tillträdande VD
Mobil: 0731 011151
E-post: mark.hauschildt@alltele.se


Om AllTele (www.alltele.se)

AllTele är utmanaren på den svenska tele- och bredbandsmarknaden. Via AllTele LDA levereras fasta och mobila telefoni- och bredbandstjänster samt CATV och IPTV till privatkunder. Via AllTele Företag levereras fasta och mobila telefoni- och bredbandstjänster till företag. Allt paketerat och levererat med fokus på enkelhet, bästa service och funktion.

Denna information är sådan som AllTele ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.

Följande bilagor finns för nedladdning:
AllTele tillsätter Mark Hauschildt som VD samt kallar till extra bolagsstämma för byte av styrelseordförande

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?