1515

Acando får ännu en utmärkelse från Microsoft

För femte gången prisas Acando för sina framgångar inom Microsoft Dynamics genom att tilldelas medlemskap i Microsoft Dynamics President’s Club.  På global nivå är det endast fem procent av alla Microsofts Dynamics-partner som lyckas kvalificera sig för denna utmärkelse. Acando är en av Microsofts största implementationspartner av Dynamics CRM och Dynamics AX i Norden och har erhållit medlemskapet tack vare god tillväxt, högkvalitativ leverans samt kundfokus.

För femte gången prisas Acando för sina framgångar inom Microsoft Dynamics genom att tilldelas medlemskap i Microsoft Dynamics President’s Club.  På global nivå är det endast fem procent av alla Microsofts Dynamics-partner som lyckas kvalificera sig för denna utmärkelse. Acando är en av Microsofts största implementationspartner av Dynamics CRM och Dynamics AX i Norden och har erhållit medlemskapet tack vare god tillväxt, högkvalitativ leverans samt kundfokus.

Microsoft Dynamics erbjuder flexibla affärslösningar som är anpassade efter vad företag och organisationer behöver för att snabbt fatta beslut och agera för att vara framgångsrika. Acandos omfattande förståelse av Microsoft Dynamics-plattformen kombinerat med deras konsulters branschkunskaper gör att Acando kan tillhandahålla innovativa lösningar och tjänster och därmed skapa värde för kunderna, säger Mariette Larsson, Dynamics-chef, Microsoft Sverige.

Acando är ett av de företag på den svenska marknaden som har längst och bredast erfarenhet av Microsoft Dynamics. Acando erbjuder såväl paketerade tjänster kring implementationen av Microsofts Dynamics-produkterna som egenutvecklade tilläggsmoduler och branschlösningar. Hos Acando finns några av Sveriges mest erfarna konsulter inom Dynamics och vi har en mycket god historik av att leverera lyckade implementationsprojekt till företag baserat på Dynamics AX och Dynamics CRM.

Denna utmärkelse är ännu ett är ett kvitto på vår förmåga att kombinera Microsofts olika standardlösningar till väl integrerade helheter som genererar kundnytta, säger Björn Olofsson, vice president, Acando.

Microsoft Dynamics AX är ett integrerat affärssystem som automatiserar processer för ekonomihantering, kundrelationer, leveranskedjor samt har verktyg för att bland annat ta fram beslutsunderlag.

Microsoft Dynamics CRM är ett lättanvänt kundhanteringssystem med funktioner för sälj- och marknadsstöd, serviceärenden och rapportgenerator.

Microsoft Dynamics CRM Online är kundhanteringssystemet i molnet som hjälper företag att öka försäljnings- och marknadsproduktiviteten och som i kombination med Microsofts övriga helt integrerade produktivitetsverktyg hjälper användarna att jobba mer effektivt.

Microsoft utsåg tidigare i år Acando till årets Business Intelligence Partner.

För mer information:
Björn Olofsson, Vice president Acando, telefon: 0730 21 13 84, e-post: bjorn.olofsson@acando.com

Acando är ett management- och IT-konsultbolag som tillsammans med sina uppdragsgivare skapar affärsnytta genom att förbättra och effektivisera processer, organisation och IT. Mätbara förbättringar och resultat skapas genom att kombinera strategi, affärskunnande och teknik. Bolaget har 1800 konsulter inom management consulting, IT och affärssystem fördelade på 18 kontor i Sverige, Tyskland, Norge, Finland och England. Acando är noterat på NASDAQ OMX Nordic. www.acando.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Läs pressmeddelandet som pdf.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Innehåll från VerizonAnnons

Här är framtiden inom nätverkssäkerhet: ”Har en enorm potential”

Det finns många tydliga fördelar med digitaliseringen för företag. Men verkligheten är att många team som arbetar med affärsteknologi har svårt att hantera och säkra en komplex och mångfacetterad it-miljö. Det nya säkerhetskonceptet Secure Access Service Edge kommer att omdefiniera företagets framtid.

Läs rapporten: Så skyddar du din organisation från cyberhot.  

I dag är många företag oroliga över ökningen av it-säkerhetshot. Hur ska de lyckas balansera tryggheten och säkerheten i sin molnbaserade infrastruktur i takt med den tekniska utvecklingens framfart?

Uppkomsten av en ny hybrid arbetsmodell medför många fördelar som till exempel högre produktivitet och bättre mående bland de anställda. Samtidigt är säkerhetsaspekterna tillräckligt oroande för att ge även det mest snabbrörliga och progressiva it-teamet huvudvärk. 

Enligt säkerhetsrapporten ”Verizon Data Breach Investigations Report”, beror 85 procent av alla dataintrång på den mänskliga faktorn. Digitaliseringen i samhället är med andra ord en dröm för många cyberbrottslingar. Vi använder allt fler appar, enheter och plattformar samtidigt som vi har en hybrid arbetsmiljö. Men det går att omvärdera nätverkssäkerheten med hjälp av Secure Access Service Edge, SASE. 

Säkerheten är en grundläggande beståndsdel av nätverket

Begreppet myntades av Gartner 2019 och innebär huvudsakligen att ett företags nätverk kopplas samman med avancerade och robusta nätverkssäkerhetstjänster, som till exempel Zero Trust-nätverksåtkomst, brandvägg som tjänst och Cloud Access Security Broker. Men för vissa företag, som Verizon Business, har konceptet SASE funnits långt innan Gartner namngav det; för att garantera att säkerheten är en grundläggande beståndsdel av nätverket, samtidigt som molnerbjudanden alltid har varit centrala för företaget. 

Enligt en undersökning från Dell’Oro Group spås SASE-marknaden som helhet uppnå en årlig tillväxttakt på 116 procent och uppgå till 5,1 miljarder dollar 2024. SASE har en enorm potential. Om tre år kommer fyra av tio företag att ha strategier för införande av SASE. Det faktum att SASE-infrastruktur finns i molnet gör det lättare för företag att optimera sin åtkomstprestanda och sammanlänka sina resurser, oavsett plats. Fördelarna är bland annat minskad utvecklingstid, snabbare speed-to-market och förbättrad flexibilitet.

När det gäller SASE så finns det ingen lösning som passar alla företag. Verizon Business konstaterar att det är viktigt att arbeta tillsammans med en partner som förstår komplexiteten i de nätverks- och säkerhetsfunktioner som ingår i SASE. 

När företag i allt högre grad använder molnet, distansarbete och är beroende av nyare teknik, som 5G och höghastighetsinternet, kommer ”rena” SD-WAN-lösningar utan integrerad säkerhetsfunktionalitet att få det svårt att förse företag med den säkerhet de önskar. 

Läs mer om hur du skyddar din komplexa digitala miljö 

 

Mer från Verizon

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Verizon och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?