1515

Hade 100 ungdomar på Summer Camp

Söderberg & Partners har delat ut stipendium om 10 tkr var till 100 ungdomar för medverkan på deras Summer Camp. Tillsammans med företaget Lanterna Education genomför Söderberg & Partners det veckolånga lägret med utbildning och roliga aktiviteter.  

Söderberg & Partners har delat ut stipendium om 10 tkr var till 100 ungdomar för medverkan på deras Summer Camp. Tillsammans med företaget Lanterna Education genomför Söderberg & Partners det veckolånga lägret med utbildning och roliga aktiviteter.  

Förra veckan ägde Söderberg & Partners Summer Camp 2014 rum. En vecka full med utbildning och aktiviteter för 100 ungdomar mellan 14-17 år. Grundidén var att satsa på studiemotiverade ungdomar som vill ha en extra push inför skolstarten och bli inspirerade att plugga vidare efter gymnasiet. Lärarna, som kommer från Lanterna, är studenter vid Europas toppuniversitet och all undervisning var på engelska. Förutom utbildning har ungdomarna fått inspirerande gästföreläsningar, studieteknikträning, idrottat, badat, bakat, spelat spel, varit på disco och konserter.

- Vi har haft en helt fantastisk vecka med ungdomarna på Summer Camp! Det känns som en oerhört viktig investering i framtiden, att inspirera och hjälpa fler ungdomar att nå sina mål. Vi vill motverka det faktum att utbildning riskerar att bli en klassfråga, det är en rättighet för alla barn och ungdomar. Vi som varit med från Söderberg & Partners har fått betydligt mycket mer tillbaks än vad vi gett och jag hoppas att ungdomarna har fina sommarminnen från Summer Camp, säger Louise Hagsten, marknadschef på Söderberg & Partners.

Läs mer om Summer Camp här, och på facebook.

För mer information:

  • Louise Hagsten, marknadschef, Söderberg & Partners, 08- 451 50 17

  • Marina Nygren, HR, Söderberg & Partners, 08-451 50 54

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?