1515

ReadSoft tecknar avtal värt 3,0 MSEK med global textiltillverkare

ReadSoft i Storbritannien har tecknat ett avtal värt 3,0 MSEK med en globalt ledande tillverkare av textilier. Kunden valde ReadSofts SAP®-certifierade finansiella processautomationslösning för att effektivisera sin faktura- och processhantering. Avtalet undertecknades under det andra kvartalet 2014. 
 

ReadSoft i Storbritannien har tecknat ett avtal värt 3,0 MSEK med en globalt ledande tillverkare av textilier. Kunden valde ReadSofts SAP®-certifierade finansiella processautomationslösning för att effektivisera sin faktura- och processhantering. Avtalet undertecknades under det andra kvartalet 2014. 
 

Kunden, som har tusentals anställda i fler än 70 länder fördelat på sex kontinenter, vill standardisera sina finansiella processer på global basis och börja med sin fakturahantering. Initiativet mot en mer standardiserad fakturahantering, samt andra finansiella processer, stödjer kundens konsolidering av multipla affärssystem (ERP). 

Kunden fann att ReadSofts SAP-certifierade lösning, PROCESS DIRECTOR för finansiell processautomation, var rätt för dem tack vare att lösningen är helt integrerad i SAP. Därtill spelade ReadSofts digra meritlista av hundratals globala implementationer en stor roll i kundens beslutsprocess. Genom att starta med att centralisera och automatisera sin fakturahantering helt integrerat i SAP, ser företaget fram emot kortare fakturahanteringtider, en ökad insyn och kontroll, samt lägre kostnader. Den sålde lösningen är global och omfattar hundratusentals fakturor per år vid flera av kundens SAP-sajter och är en del av en global utrullning. Det var bredden och den ledande teknologin i ReadSofts SAP-certifierade finansiella svit som var avgörande för kundens val.

-ReadSoft har återigen visat sin förmåga att leva upp till de krav som globala företag har som behöver beprövade SAP-lösningar som ger dem tydliga fördelar jämfört med våra konkurrenters lösningar, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Dessutom har vi möjlighet att lägga till ytterligare finansiella processer och affärsprocesser i framtiden som hjälper kunden att skapa en stark och kontinuerlig avkastning på sin investering, avslutar Åkerberg. 


Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym. Denna information är sådan som ReadSoft AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande 2014-07-07 kl 13:00. 


 

För mer information vänligen kontakta:

ReadSoft AB                                                                                                        
Johan Holmqvist, Vice President Corporate Communications 
Tel: 042 - 490 21 98, alt. 0708 - 37 66 77
E-mail: johan.holmqvist@readsoft.com 

Om ReadSoft. ReadSoft förenklar verksamheten för företag och organisationer av alla storlekar genom automatiserad hantering av fakturor, kundordrar, avtal och övriga inkommande dokument. Lösningarna för automatiserad dokumenthantering, installerad hos kund eller i molnet, öppnar möjligheter för såväl riktigt stora som mindre och medelstora företag att konkurrera och växa genom förbättrade relationer med kunder och leverantörer, ökad effektivitet och kontroll över administrativa processer. ReadSofts lösning för elektronisk fakturahantering och e-faktura är världens mest använda. Den är helt integrerad med ERP-system från SAP och Oracle, och även flertalet ledande attest- och affärssystem. Sedan starten 1991 har företaget vuxit till en världsomspännande grupp, som erbjuder branschexpertis och support i 17 länder genom egna dotterbolag, och i fler än 70 andra genom sitt nätverk av lokala och globala parters. ReadSofts huvudkontor ligger i Helsingborg, och aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap-listan. För mer information, besök www.readsoft.se.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressrelease i PDF

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?