Knowit expanderar i Norge inom digital marknadsföring

Knowits specialistbolag inom reklam och design i Norge, NeoLab by Knowit, förvärvar Metronet AS. Förvärvet innebär att NeoLab by Knowit blir en av de största kommunikationsbyråerna i Norge med 107 medarbetare.

Knowits specialistbolag inom reklam och design i Norge, NeoLab by Knowit, förvärvar Metronet AS. Förvärvet innebär att NeoLab by Knowit blir en av de största kommunikationsbyråerna i Norge med 107 medarbetare.

– Metronet är en av Norges största digitala kommunikationsbyrå. Bolaget erbjuder tjänster inom kreativ kommunikation, kundupplevelser och performance marketing. I och med förvärvet blir NeoLab by Knowit den ledande kommunikationsbyrån i Norge där vi erbjuder spetskompetens inom strategi, kreativitet, analys och teknologi för den moderna reklamköparen, säger Henrik Lie-Nielsen, norgechef på Knowit.

Försäljningen blir allt mer digital, och det ger möjligheter till att skapa mervärden före, under och efter köpet för säljaren. Baserat på kunskap om den digitala miljön, analys och kommunikations- och försäljningsmål kan processen optimeras och dokumenteras genom hela kedjan.

- Vi ser en ökad efterfrågan på analyser, effektutvärdering och dokumentation av i stort sett alla marknadsaktiviteter. Våra kunder förväntar sig att vi erbjuder dem kompetens och tjänster inom hela värdekedjan. Något vi nu i stort sett är ensamma om att kunna erbjuda dem, säger Henrik Lie-Nielsen.

Metronet med kontor i Oslo komplettera Knowit med såväl kompetens som med kunder. Förvärvet genomförs via en fusion mellan Knowitbolag och Metronet. Knowits ägarandel efter fusionen är 53 procent.

För mer information, kontakta

Patrik Syrén, informationsansvarig, Knowit AB, 08 700 66 00 eller 0730 74 66 30
eller
Henrik Lie-Nielsen, vd Knowit AS, +47 924 04 152

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som utvecklar sina kunders affärer och verksamhet genom att skapa kreativa lösningar inom IT, Digital & Design och Management. Med entreprenörsdrivna enheter verksamma på kundens lokala marknader erbjuder vi stor förståelse för både verksamhet och behov. Vår kultur präglas av öppenhet, entreprenörskap, hög kompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 1800 medarbetare representerade på 17 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Ryssland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowitgroup.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?