ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Sveriges samlade pensionärsrörelse: SD – stå upp för sänkt pensionärsskatt

Om en vecka kommer Sveriges riksdag att rösta om statsbudgeten för nästa år. Det är ännu oklart hur Sverigedemokraterna kommer att ställa sig i den omröstningen. Man har sagt sig överväga om man eventuellt ska stödja allianspartiernas budgetförslag.

Om en vecka kommer Sveriges riksdag att rösta om statsbudgeten för nästa år. Det är ännu oklart hur Sverigedemokraterna kommer att ställa sig i den omröstningen. Man har sagt sig överväga om man eventuellt ska stödja allianspartiernas budgetförslag.

- I valrörelsen sade sig Sverigedemokraterna vilja ta bort skillnaden i beskattning mellan löntagare och pensionärer - ett första steg finns med i regeringens budgetförslag. Detta kommer inte att genomföras om Sverigedemokraterna fäller regeringen, säger en samlad pensionärsrörelse och fortsätter:

- Vi företrädare för nära 850 000 medlemmar ställer därför frågan till Mattias Karlsson och Sverigedemokraterna: I valrörelsen sa ni er måna om Sveriges pensionärer, är ni nu beredda att fälla regeringen och därmed svika ert vallöfte om pensionärsskatten?

För ytterligare information:

Curt Persson, PRO, Pensionärernas Riksorganisation, 0762-445 442

Christina Rogestam, SPF, Sveriges Pensionärsförbund, 070-815 35 50

Monica Bäckman, SKPF, Svenska KommunalPensionärernas Förbund, 070-1752726

Jöran Rubensson, SPRF, Sveriges Pensionärers Riksförbund, 0707-648620

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer