1515
Annons

Magnus Johansson ny VD för Mekonomen Norden

Mekonomen har rekryterat Magnus Johansson som ny VD för Mekonomen Norden. Magnus Johansson är idag VD på Coop Inköp & Kategori samt tf VD för Coop Marknad och tillträder sin tjänst inom Mekonomen Norden senast den 1 april 2014.

Magnus har en gedigen erfarenhet av företagsledning och utveckling av bolag. Han är idag VD på Coop Inköp & Kategori och tf VD för Coop Marknad och har tidigare varit VD på Lantmännen Cerealia samt har haft en rad olika ledande poster inom Lantmännenkoncernen.

Med Magnus knyter vi en skicklig och drivande ledare till Mekonomen Norden. Hans erfarenheter kommer att vara till stor nytta för bolagets framtida utveckling”, säger Håkan Lundstedt, CEO Mekonomen Group.

”Det känns väldigt spännande att komma in i detta skede av Mekonomen Nordens utveckling. Mekonomen är ett framgångsrikt, nytänkande och välkänt bolag som verkar i en bransch som nu genomgår stora förändringar”, säger Magnus Johansson.

Nuvarande VD för Mekonomen Norden, Petter Torp, kommer att arbeta parallellt med Magnus under en övergångsperiod och sedan arbeta med affärs- och utvecklingsfrågor inom Mekonomen Norden.

För ytterligare information, kontakta:

Håkan Lundstedt, VD och Koncernchef Mekonomen Group
Telefon: +46 (0) 8-464 00 00

Mekonomen AB (publ), org. nr 556392-1971 Box 6077, 141 06 Kungens Kurva. Telefon: +46 (0)8-464 00 00, Fax: +46 (0)8-464 00 69

      Mekonomen kan vara skyldigt att offentliggöra informationen i denna pressrelease enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 9 oktober 2013          

Mekonomen gör BilLivet enklare. Det gör vi genom ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverk­samhet, mer än 400 butiker och mer än 2300 verkstäder vilka arbetar under Mekonomens varumärken.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Magnus Johansson ny VD för Mekonomen Norden

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?