1515
Annons

Miljövänligt samarbete ger dubbel vinst för alla

Nu ingår Hans Andersson Recycling Syd AB samarbete med MMB AB, ett miljöserviceföretag som utför olika saneringstjänster inom industri- och byggbranschen. Tillsammans erbjuder vi våra kunder en helhetslösning, både i kompetens men även med tanke på ökade miljövinster för alla.

Nu ingår Hans Andersson Recycling Syd AB samarbete med MMB AB, ett miljöserviceföretag som utför olika saneringstjänster inom industri- och byggbranschen. Tillsammans erbjuder vi våra kunder en helhetslösning, både i kompetens men även med tanke på ökade miljövinster för alla.

Tillsammans med MMB vill vi nå ut till fler kunder på marknaden. Vi vill tillföra MMBs kunder en hög service inom återvinning samtidigt som MMB har en kompletterande proffsighet samt en bredd inom sitt segment. Vi använder varandras erbjudande för att få ett starkare tjänsteutbud. Kombinationen av två bolag som är mycket kompetenta på sina respektive områden hoppas vi ska tilltala de flesta företag som har behov av dessa tjänster.

-          Samarbetet innebär att vi kan erbjuda befintliga och nya kunder ett av marknadens mest kompletta serviceåtaganden, ett skräddarsytt paket till slutkund med flera olika lösningar. Med MMBs långa erfarenhet av industri- och byggsanering samt Hans Andersson Recyclings utvecklade återvinningskoncept har vi möjlighet att sätta in de resurser som behövs för respektive uppdrag. Tillsammans skapar vi en helhetslösning med enkelhet, effektivitet, totalekonomi och stora vinster för miljön i fokus, Petri Virtanen, VD, MMB AB  

Hans Andersson Recyclings ledmotiv har alltid varit att vara kompetenta, långsiktiga och pålitliga samtidigt som vi är sparsamma med våra, våra kunders och jordens resurser. Samarbetet kommer ha en positiv effekt på både effektiviteten och på ökade miljövinster.

För mer information kontakta:

Jan Hovelius, Hans Andersson Recycling Syd AB. Tel. 0727 405541

Petri Virtanen, MMB AB, Tel. 0456 64 60 01

Fakta Hans Andersson Recycling AB

Hans Andersson Recycling hanterar och återvinniner ca 1 200 000 ton material per år, vilket gör oss till en av de största på den svenska marknaden. Vi tar hand om allt avfall oavsett om det gäller returpapper, plast, skrot, metaller, returträ, brännbart avfall, farligt avfall, elektronik eller annat avfall. Företaget ingår i Hans Andersson Holding som sysselsätter 500 personer och omsätter 2,5 miljard SEK.

Fakta MMB AB

MMB AB är ett familjeföretag som grundades 1980. Idag har företaget ca 30 årsanställda. MMB är ett högteknologiskt miljöserviceföretag som utför olika saneringstjänster inom industri och byggbransch, och är specialiserade på högtryck- sug- och blåsteknik samt rostskydd och recond concept. MMB, som utgår från Sölvesborg och Göteborg, ägs av MMB-gruppen, i koncernen ingår också Umeå-företaget Fyra Ess Nord AB.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?