Annons

ReadSoft tecknar avtal värt 3,3 MSEK med globalt kemiföretag

ReadSoft Frankrike har tecknat ett avtal med en ledande leverantör av kemikalieprodukter. Denna existerande kund har valt att utöka sin användning av ReadSofts lösning för automatisk fakturahantering. Avtalet är värt 3,3 MSEK och tecknades under det tredje kvartalet 2013 och omfattar licenser, underhåll och support.

ReadSoft Frankrike har tecknat ett avtal med en ledande leverantör av kemikalieprodukter. Denna existerande kund har valt att utöka sin användning av ReadSofts lösning för automatisk fakturahantering. Avtalet är värt 3,3 MSEK och tecknades under det tredje kvartalet 2013 och omfattar licenser, underhåll och support.

Den existerande kunden är ett världsledande kemiföretag som sedan tidigare hanterar hundratusentals fakturor med ReadSofts SAP® - certifierade lösning för automatisk fakturahantering. Kunden, som omsätter flera miljarder US-dollar varje år, anser att det är mycket vikigt att ha en smidig och kostnadseffektiv fakturahantering. Som ett resultat av ett fusionsarbete sjösatte kunden ett nytt optimeringsprojekt, vilket gjorde att bolaget valde att utöka samarbetet med ReadSoft. Kunden vill ha hjälp med sitt processeffektiviseringsarbete, samt utöka användandet av ReadSofts automatiska fakturahanteringslösning. Kunden valde ReadSoft tack vare sina mycket goda erfarenheter av att arbeta med ReadSofts lösningar, samt lösningens flexibilitet att kunna hantera installationer vid flera internationella verksamhetsplatser.

ReadSoft har ett specialiserat team för globala projekt, vilket bland annat underlättar för kunderna vid internationella utrullningar. Detta är faktorer som är viktiga för stora multinationella företag och som också var attraktivt för kunden i detta fall.

-Det känns bra att kunna hjälpa ett företag som är världsledande inom sitt område att förbättra sin effektivitet, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Vår världsledande lösning för automatisk fakturahantering är väl beprövad och vi är glada att kunna hjälpa detta företag att spara tid och pengar. Vi ser fram emot ett nära samarbete med kunden, samt att fortsätta hjälpa dem att uppnå sina effektiviseringsmål, avslutar Per Åkerberg .


Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym. Denna information är sådan som ReadSoft AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande 2013-10-07 kl 13.00.
För mer information vänligen kontakta:

ReadSoft AB                                                                                                        
Johan Holmqvist, Vice President Corporate Communications 
Tel: 042 - 490 21 98, alt. 0708 - 37 66 77
E-mail: johan.holmqvist@readsoft.com Om ReadSoft
ReadSoft är en världsledande leverantör av programvara för automatisk dokumenthantering i molnet eller på plats. ReadSofts lösningar gör det möjligt för företag att automatisera dokumentprocesser som fakturahantering, automatiserad posthantering, formulärhantering, e-fakturering mm. Resultaten är snabbare, billigare processer och förbättrad kontroll. ReadSoft är världens överlägset ledande leverantör av automatisk fakturahantering. Sedan starten 1991 har ReadSoft vuxit till en världsledande koncern med verksamhet i 17 länder på sex kontinenter, och med ett omfattande nätverk av globala och lokala partner. Huvudkontoret finns i Helsingborg och bolaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholms Small Cap lista. För mer information, besök http://se.readsoft.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressrelease i PDF

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?