Annons

Online Group expanderar i Norge – tecknar samarbetsavtal med Early Media

Online Groups expansion fortsätter. Nu inleder Online Group ett samarbete med den digitala mediebyrån Early Media.

Online Groups expansion fortsätter. Nu inleder Online Group ett samarbete med den digitala mediebyrån Early Media.

Early Media är en digital mediebyrå med spetskompetens inom olika verksamhetsområden. Företaget startades år 2005 och har idag ett kontor i Oslo och ett kontor i Stockholm.

"Vi ser Online Group som en bra samarbetspartner då vi märker en allt större efterfrågan av Online Groups tjänster ifrån våra 400 kunder" säger Tom Steen, huvudägare och VD på Early Media.

Early Medias kompetens och branschkunskap innebär att de kan erbjuda skräddarsydda, värdeskapande och resultatstyrda tjänster.

"Samarbetsavtalet är helt i linje med vår strategi. Nu börjar vi på allvar bearbeta övriga nordiska marknader", säger Urban Johansson, VD på Online Group.

"Early Media kan i och med samarbetet erbjuda Online Groups produkter som till exempel Hosting, SEO och E-postmarknadsföring. Då Online Group redan är marknadsledande i Sverige innebär samarbetet med Early Media att vi får unika möjligheter att etablera oss i en högre grad på den norska marknaden", säger Urban Johansson, VD på Online Group.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Urban Johansson, VD och koncernchef för Online Group AB 

070-416 95 00
urban.johansson@onlinegroup.com

Detta är Online Group

Online Group är en internationell leverantör av innovativa tjänster inom Onlinemarknadsföring och hosting. Online Group har ett komplett utbud av tjänster: sökmotoroptimeringsökordsannonseringsociala medierwebbpubliceringmedieplaneringaffiliatemarknadsföring, webbhotell, domännamn och webbanalys. Online Groupkoncernen har omkring 165 anställda i Sverige, Storbritannien, Frankrike, Irland, Italien, Tyskland och USA. Moderbolaget Oniva Online Group Europe AB är noterat på NASDAQ OMX First North med Remium som certified adviser. För mer information besök gärna http://www.onlinegroup.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?