1515
Annons

ReadSoft tecknar avtal värt 7,5 MSEK med medicinteknikbolag

ReadSoft North America har tecknat ett avtal med ett globalt medicinteknikföretag. ReadSoft kommer att leverera sin SAP®-certifierade fakturahanteringslösning PROCESS DIRECTOR i en affär värd 7,5 MSEK. Affären undertecknades i det fjärde kvartalet 2012.

ReadSoft North America har tecknat ett avtal med ett globalt medicinteknikföretag. ReadSoft kommer att leverera sin SAP®-certifierade fakturahanteringslösning PROCESS DIRECTOR i en affär värd 7,5 MSEK. Affären undertecknades i det fjärde kvartalet 2012.

Kunden letade efter en lösning som helt skulle kunna integreras i deras existerande SAP-system för att på så vis effektivisera sin fakturahanteringsverksamhet vid sina servicecenter (Shared Service Center) i Europa, Asien och USA. Kunden ska standardisera sin globala fakturahanteringsverksamhet och ansåg att ReadSofts omfattande meritlista av hundratals globala installationer i SAP-miljöer var en av de avgörande faktorerna i deras beslut. Genom att helt integrera och automatisera sin fakturahantering i SAP kommer kunden att kunna minska fakturahanteringstiden, samt förbättra insynen och kontrollen över sina fakturor.

- Detta företag valde ReadSoft eftersom de insåg behovet av att automatisera sina processer för att få en snabbare, smidigare och mer kostnadseffektiv verksamhet, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Vi ser fram emot att spela en viktig roll för detta ledande internationella företags framgång genom att hjälpa dem att spara tid och pengar med effektivare processer i deras SAP-system, avslutar Per Åkerberg.


Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym. Denna information är sådan som ReadSoft AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande 2013-01-04 kl 11:45.För mer information vänligen kontakta:

ReadSoft AB                                                                                                        
Johan Holmqvist, Vice President Corporate Communications
Tel: 042 - 490 21 98, alt. 0708 - 37 66 77
E-mail: johan.holmqvist@readsoft.com 


Om ReadSoft
ReadSoft är en världsledande leverantör av programvara för dokumentautomation. ReadSofts programvara gör det möjligt för företag att automatisera dokumentprocesser som fakturahantering, dokumentsortering, formulärhantering,e-fakturering mm. Resultaten är snabbare och billigare dokumenthantering samt ökad kontroll. ReadSoft är världens överlägset ledande aktör på automatisk fakturahantering. Sedan starten 1991 har ReadSoft växt till en världsledande koncern med verksamhet i 17 länder på sex kontinenter, och med ett omfattande nätverk av globala och lokala partner. Huvudkontoret finns i Helsingborg och bolaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholms Small Cap lista. För mer information, besök www.readsoft.se.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressrelease i PDF

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?