Annons

Aqeri tar ett första seriekontrakt på 19 MSEK från ledande amerikanskt försvarsföretag

Aqeri, ledande svensk producent av datorer och kommunikationsutrustning för extrema miljöer, har tecknat ett första seriekontrakt på 19 MSEK med ett ledande amerikanskt försvarsföretag.

Aqeri, ledande svensk producent av datorer och kommunikationsutrustning för extrema miljöer, har tecknat ett första seriekontrakt på 19 MSEK med ett ledande amerikanskt försvarsföretag.

Affären är en direkt fortsättning på den startorder som erhölls i oktober 2012 på 5 MSEK. Leveranserna sker löpande och kommer att vara avslutade redan till halvårskiftet 2013.

VD´s kommentar;
”Ett framgångsrikt utvecklingsarbete och påbörjade leveranser av startordern har resulterat i fortsatt förtroende. Jag är övertygad om att Aqeri med denna affär som utgångspunkt etablerar en gedigen plattform för liknande framtida kontrakt och andra affärer med fler företag i USA”.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Manne K A Koerfer, VD, tel. 070 773 48 18


Om Aqeri
Aqeri är en ledande svensk leverantör av dator- och kommunikationsutrustning för extrema förhållanden. Våra produkter är anpassade för att tåla bland annat vibrationer, orena miljöer, elektromagnetisk strålning och varierande klimatförhållanden. I över 20 år har vi hjälpt till att kundanpassa lösningar inom försvars-, industri- och fordonsbranschen. Aqeri Holding AB (publ), med organisationsnummer 556280-6660, har sitt säte i Stockholm, Sverige. Bolagets aktie (ticker: AQER) handlas sedan den 25 april 2005 på First North, samt den 16 februari 2009 på First North Premier som drivs av Nasdaq OMX. Certified advisor är Remium, www.remium.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?