1515
Annons

Nu är Crystone Sveriges största svenskägda domänregistrar

Crystone, som är ett dotterbolag till Online Group (tidigare Getupdated), kan idag titulera sig som den största svenskägda domänregistraren med över 7000 registrerade .se-domäner.

Crystone, som är ett dotterbolag till Online Group (tidigare Getupdated), kan idag titulera sig som den största svenskägda domänregistraren med över 7000 registrerade .se-domäner.

Stiftelsen för internetinfrastruktur redovisar på sin webbplats, iis.se, de 50 största registrarerna i världen som har registrerat flest domännamn de senast 90 dagarna.

Sedan juli 2012 har Crystone haft en stark tillväxt med nästan 700% på antal registrerade .se-domäner. Crystone ligger idag på plats 3 på topp 50 listan, där plats 1 och 2 toppas av en norskägd respektive en danskägd domänregistrar.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Fredrik Björklund, Marknadsansvarig, Crystone Sverige AB
Tel: +46 76 627 36 77
Mail: fredrik.bjorklund@crystone.se

Detta är Online Group

Online Group är en internationell leverantör av innovativa tjänster inom Internetmarknadsföring. Online Group har ett komplett utbud av tjänster: sökmotoroptimeringsökordsannonseringsociala medierwebbpubliceringmedieplaneringaffiliatemarknadsföring, webbhotell, domännamn och webbanalys. Online Groupkoncernen har omkring 165 anställda i Sverige, Storbritannien, Frankrike, Irland, Italien och USA. Moderbolaget Oniva Online Group Europe AB är noterat på NASDAQ OMX First North med Erik Penser Bankaktiebolag som certified adviser. För mer information besök gärna http://www.onlinegroup.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?