1515
Annons

FPC förstärker Supply Chain Management och anlitar Magnus Hansson som Senior Sourcing Director

Fingerprint Cards (FPC) förstärker Supply Chain Management och anlitar Magnus Hansson som Senior Sourcing Director.

Fingerprint Cards (FPC) förstärker Supply Chain Management och anlitar Magnus Hansson som Senior Sourcing Director.

FPC har med den senaste tidens framgångar och expansion ett behov av att förstärka bolagets inköpsfunktion och produktionshantering. Magnus kommer främst att arbeta med FPCs inköp, metoder för produktionsstyrning samt vidareutveckling av processer för att säkra en kostnadseffektiv och trygg tillgång på bolagets komponenter och produkter.

Magnus Hansson har en mångårig erfarenhet från ledande befattningar på Ericsson och ST-Ericsson i Lund, där han bland annat har varit ”Vice President, Sourcing & Supply, Head of Purchasing and Technology Licensing”, samt senast SVP 3G and LTE Modem Solutions. Innan dess har Magnus främst arbetat med produktutveckling och produktledning.

Johan Carlström VD för FPC kommenterar: ”Magnus kommer att bli en fantastisk förstärkning till vårt team i det expansiva skede vi nu befinner oss i. Jag är övertygad om att han med sin stora erfarenhet, kunskap och nätverk är den rätta personen att driva utvecklingen av Supply Chain Management och vår inköpsfunktion. Jag bedömer att Magnus med sin breda erfarenhet inom teknisk utveckling och telekombranschen i synnerhet, även kommer att starkt bidra inom övriga områden av FPCs verksamhet.”

För mer information kontakta:
Johan Carlström, VD Fingerprint Cards AB (publ), 031-60 78 20, investrel@fingerprints.com

Om Fingerprint Cards AB (publ)
Fingerprint Cards AB (FPC) utvecklar, producerar och marknadsför biometriska komponenter som genom analys och matchning av individers unika fingermönster fastställer den personliga identiteten. Tekniken utgörs av biometriska sensorer, processorer, algoritmer och moduler som kan användas separat eller i kombi-nation med varandra. De konkurrensfördelar som FPCs teknik erbjuder är bland annat unik bildkvalitet, extrem robusthet, låg strömförbrukning och kompletta biometriska system. Med dessa fördelar och möjlighet till mycket låga tillverkningskostnader kan tekniken implementeras i volymprodukter som smarta kort och mobiltelefoner, där kraven på sådana egenskaper är extremt höga. FPCs teknik används även i produkter för IT och internetsäkerhet, passerkontroll etc. Fingerprint Cards AB (FPC) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm (FING B) och har sitt huvudkontor i Göteborg

Fingerprint Cards AB (publ) offentliggör denna information enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden och lagen (1991:980) om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 18 januari 2013 klockan 10.00.


Viktig information

Utgivning, publicering eller distribution av detta pressmeddelande i vissa jurisdiktioner kan vara föremål för restriktioner. Mottagaren av detta pressmeddelande ansvarar för att använda detta pressmeddelande och informationen häri i enlighet med tillämpliga regler i respektive jurisdiktion. Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om, eller inbjudan att förvärva eller teckna några värdepapper i Fingerprint Cards i någon jurisdiktion.

Följande bilagor finns för nedladdning:
PDF

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?