1515

AllTele tecknar avtal med Telia Operators Business

AllTele och Telia Operators Business har tecknat avtal om rikstäckande samarbete inom Telias ”Öppen Fiber” som är under stark utbyggnad. 

AllTele och Telia Operators Business har tecknat avtal om rikstäckande samarbete inom Telias ”Öppen Fiber” som är under stark utbyggnad. 

Avtalet baseras på stor efterfrågan från kommuner, samhällen och fastighetsägare där Telia sedan en tid i stor skala bygger ut modern fiberbaserad infrastruktur och i rollen som Kommunikationsoperatör samtidigt tar drifts- och utvecklingsansvaret. AllTele går nu, efter en lyckosam provperiod, in som tjänsteleverantör i Telias nät och KO-koncept med ett komplett tjänstepaket bestående av bredband, telefoni och fullt TV-utbud i samtliga befintliga och kommande nät.

-       Med den kraftiga satsning som Telia gör får vi nu en helt ny och mycket stor bearbetningsbar marknad under detta och kommande år. AllTele kommer redan från starten att erbjuda samtliga anslutna hushåll ett komplett 3-play erbjudande med Bredband, Telefoni och ett komplett TV-utbud, säger Ola Norberg, vd AllTele.

-       Att en fullserviceleverantör som AllTele väljer att teckna avtal med oss, visar på att produkten Öppen fiber är konkurrenskraftig och något marknaden efterfrågar. Den ger alla operatörer – på lika villkor – tillgång till en automatiserad tjänst med hög kvalitet och med potential att nå stora delar av landet, säger Fredrik Lerigon, chef för Telia Operators Business.

-       Vi har under de senaste åren noterat en viss avmattning i utbyggnaden av moderna fiberbaserade stadsnät och därför är Telias satsning på denna marknad mycket välkommen, inte bara för oss som tjänsteoperatör, utan främst även för konsumenter och företag som nu ges tillgång till denna infrastruktur, avslutar Ola Norberg.

För mer information om AllTele: www.alltele.se

Kontakt AllTele
Ola Norberg, vd
Telefon: 46 (0) 910 20 00 00
Mobil: 46 (0) 70 666 00 50
E-post: ola.norberg@alltele.se

Telia Operators Business www.telia.se
Fredrik Lerigon
Mobil:  +4670 529 74 15
Email: fredrik.lerigon@teliasonera.com


Följande bilagor finns för nedladdning:
AllTele tecknar avtal med Telia Operators Business

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Innehåll från Lifts AllAnnons

Stigande elpriser skapar intresse för energisnåla lyftverktyg

Det finns en rad sammanfallande faktorer som gör att elpriserna i Europa just nu stiger. Bland annat står råvarupriserna högre än vanligt och det är även högre priser på utsläppsrätterna. Detta har lett till att intresset för energisnåla lösningar ökar hos företagen för att spara på både miljön och spara pengar.

Orderplockare på lager och distributionscentraler handplockar ofta varor och gör repetitiva lyft upp till flera hundra gånger per dag. Dahl är ett av Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. På deras centrallager i Järfälla valde man att investera i lyfthjälpmedel från Lifts All för att förbättra de många lyften, men också för att det är en energisnål lösning som kan spara pengar på sikt. 

Från deras lager skickar de vardagligen gods till ca 3000 platser, till både kunder och butiker, och det fanns ett behov av en lyftlösning som fungerade utifrån kraven för arbetsmiljö och hållbar utveckling.

Långsiktiga och kostnadseffektiva lyftlösningar

Milan Otasevic som arbetar som gruppchef på Dahl köpte in lyftredskapet Basic från Lifts All för att göra arbetsmiljön bättre för de anställda och de såg att det var en lösning som skulle göra arbetet mer effektivt och lönsamt över tid. 

”Vi växer som företag och ökar ständigt försäljningen vilket vi är väldigt glada över, såklart. Men det innebär också ännu större påfrestning för våra anställda som arbetar med lyft dagligen. Vi var tvungna att hitta en långsiktig lösning. Det vi var ute efter var ett verktyg som kunde lyfta många olika typer av laster och fastnade för Basic som är så otroligt mångsidigt.” 

En som verkligen sett en klar förbättring efter att de installerat verktygen är Mahmoud Abiri som arbetar som ansvarigt skyddsombud på godsavdelningen och har arbetat på Dahl i över 25 år. 

”Verktyget har verkligen gjort stor skillnad i min vardag och jag känner mig friskare och orkar betydligt mer. Nu lyfter jag plastbackar upp till 25 kg utan problem. Dessutom har det gjort att många av våra varor kan levereras på bulk och vi slipper onödigt emballage.” 

Om Lifts All
Lifts All AB är en svensk leverantör och tillverkare av lyftutrustning för lager och industri. Vi har tillverkat över 10 000 lyftlösningar till våra kunder världen över. Våra skräddarsydda lyfthjälpmedel är snabba, säkra och ergonomiska. Med ett ergonomiskt lyftsystem kan företag skapa en bättre arbetsmiljö genom att ersätta manuella lyft och reducera arbetsrelaterade skador.

Lifts All AB

 

Mer från Lifts All

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Lifts All och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?