1515
Annons

Epicor utnämns till visionär av Gartner i Magic Quadrant gällande singelinstallerad ERP för medelstora företag

Utnämning motiveras av visionens fullständighet samt företagets förmåga att utföra

Utnämning motiveras av visionens fullständighet samt företagets förmåga att utföra
Stockholm, 7 augusti 2012. Affärssystemleverantören Epicor har utsetts till visionär av Gartner i Gartners Magic Quadrant, gällande singelinstallerad ERP för medelstora företag. Utnämningen baseras på en utvärdering av Epicors affärssystem Epicor ERP.*

Gartners Magic Quadrant utvärderar singelinstallerade ERP-produkter som är särskilt framtagna för medelstora, tillverkande företag med omsättningar på ungefär 50 miljoner till 1 miljard dollar. För att ta del av rapporten i sin helhet, besök http://www.epicor.com/Company/Pages/ERPMagicQuadrant.aspx.

Epicor ERP inspirerar innovation
-  Vår position som visionär i Gartners rapport understryker ytterligare vårt engagemang att leverera innovativ teknologi, service och support till våra kunder – vilket inspirerar dem att nå nya nivåer och framgångar, säger Johan Kyllönen, försäljningschef Epicor Sverige. Vårt unika sätt att utveckla affärssystem som är byggt för moderna arbetsplatser hjälper våra kunder att bli mer effektiva, öka sin prestanda och gör det möjligt för dem att utveckla långsiktiga konkurrensfördelar. Epicor ERP hjälper företag att maximera sin produktivitet och kundnöjdhet tack vare sitt användarvänliga och rollbaserade utförande.
Över 3000 kunder i 63 länder världen över använder idag Epicor ERP för att ge stöd till den dagliga operativa verksamheten, stödja sin affärsutveckling genom processförbättringar samt få en integrerad överblick över verksamheten och dess värdekedja.

Förändringar och trender på marknaden
En av de största trenderna på marknaden sedan förra rapporten släpptes är enligt Gartner att ”SOA och modellbaserad arkitektur visar sitt värde genom paketerade applikationer hos medelstora företag. System med en mer modellbaserad arkitektur (Epicor ERP till exempel) erbjuder större konfigureringsmöjligheter vilket gör att användare kan anpassa systemet till deras specifika behov utan kostsamma och inlåsande omprogrammeringar. En annan stor fördel är att modellbaserade konfigurationer bevaras vid uppgraderingar av systemet.”**

Epicor släppte nyligen en ytterligare förbättrad, snabbare och kraftfullare version av Epicor ERP med över 300 nya funktioner och förbättrad design för högre tillförlitlighet, prestanda och användarvänlighet. För mer information om Epicors ERP-lösningar, besök http://www.epicor.com/Solutions/Pages/ERP.aspx

Om Gartner Magic Quadrant
Gartner rekommenderar inte specifika leverantörer, produkter eller tjänster som framställs i deras publikation och råder inte teknikanvändare att enbart välja de leverantörer som fått högst placering. Publikationen är baserad på slutsatser av Gartners forskningsorganisation och bör inte tolkas som fakta. Gartner frånsäger sig alla garantier, uttryckta såväl som underförstådda, med avseende på denna undersökning, inklusive garantier om säljbarhet eller lämplighet för särskilda ändamål.

Om Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation är ett världsledande företag som tillhandahåller programlösningar för företag inom tillverkningsindustrin, distribution, detaljhandeln, hotellbranschen och tjänstesektorn. Epicor har 20 000 kunder i över 150 länder och levererar integrerade programlösningar för ERP, CRM, HCM och SCM och försäljning som ger företag möjlighet att arbeta ännu effektivare och öka lönsamheten. Med 40 år av tekniskt nytänkande tillhandahåller Epicor ett komplett urval tjänster som främjar en snabb avkastning på investeringen och låg total ägandekostnad, vare sig det rör sig om en lokal, regional eller global affärsverksamhet. Företagets internationella huvudkontor ligger i Kalifornien med kontor och filialer runtom i världen.

Mer information finns på www.epicor.se. Följ Epicor på Twitter: @Epicor, @EpicorEMEA, @Epicor_Retail eller Facebook.
###
Epicor
är ett registrerat varumärke som tillhör Epicor Software Corporation. Övriga varumärken som nämns i detta dokument tillhör respektive ägare. Produkter och tjänster som erbjuds i detta dokument har skapats av Epicor Software Corporation.

*, ** Gartner Inc. “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies” by Christian Hestermann, Chris Pang and Nigel Montgomery, June 27, 2012


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?