1515
Annons

Midroc hyr ut till Bizkit!

Midroc har tecknat ett hyresavtal med Bizkit AB. Avtalet omfattar 808 kvadratmeter i Midrocs fastighet Jakob Mindre 11 vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Avtalet är femårigt och inflyttning sker 1 januari 2013. 

Midroc har tecknat ett hyresavtal med Bizkit AB. Avtalet omfattar 808 kvadratmeter i Midrocs fastighet Jakob Mindre 11 vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Avtalet är femårigt och inflyttning sker 1 januari 2013. 

- Det här är en av de första större uthyrningarna efter ett omfattande renoveringsarbete av fastigheten, berättar Jesper Annerstedt, affärschef i Midroc Real Estate. Vi kan nu erbjuda totalrenoverade lokaler till företag som efterfrågar aktivitetsbaserade arbetsmiljöer.

- Vi har under en lång tid sökt efter nya lokaler, säger Johan Eidmann, VD Bizkit. Vi har tittat på mängder med lokaler centralt i city. Att hitta nya lokaler i sig är inget problem i Stockholm idag. Men vi ville ha något mer än en fyrkantig låda. Lokalen i sig måste ge oss någonting, den måste ha en egen själ som ger oss inspiration, kreativitet och energi. Det gör den här fantastiska lokalen. Ett nyrenoverat men gammalt fint k-märkt hus med mängder av sköna möjligheter möter här en modern medie-, reklam- och webbyrå. Tänk vad det kommer att skapas för spännande kommunikation här i framtiden.

Kontoret upptar en stor del av bottenplan i den kulturhistoriskt intressanta byggnaden vid Gustav Adolfs torg tillsammans med bl a Handelsbanken och restaurang Naglo.

Jesper Annerstedt, affärschef i Midroc Real Estate AB

010-470 74 94, 0704-45 35 38

Midroc Real Estate äger och förvaltar kommersiella fastigheter huvudsakligen belägna på attraktiva platser i Stockholms centrala affärsdistrikt samt i Västra Hamnen i Malmö. Fastighetsbeståndet omfattar ett 10-tal fastigheter på sammanlagt ca 90 000 kvm med ett marknadsvärde på drygt 3 miljarder kronor.

Midroc Real Estate AB ingår i Midroc Europe. Gruppen utvecklar företag och verksamheter inom entreprenad och consulting, fastighetsutveckling samt ny teknik och är verksamma både i Sverige och internationellt.
Bolagen inom Midroc Europe har sammantaget närmare 2 600 medarbetare och 2011 omsatte gruppen cirka 3,6 miljarder kronor.
www.midroc.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Midroc hyr ut till Bizkit!

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?