1515

AllTele tecknar avtal med Viasat

AllTele och Viasat har tecknat avtal som ger Viasat tillgång till AllTeles rikstäckande nät inom stadsnät och adsl. 

AllTele och Viasat har tecknat avtal som ger Viasat tillgång till AllTeles rikstäckande nät inom stadsnät och adsl. 

Viasat ges med detta avtal möjlighet att under eget varumärke gå in i den markbundna bredbandsmarknaden och når nu via AllTele majoriteten av de Svenska hushållen. Avtalet omfattar förutom till- gång till nätet även bredbands- och IP-telefonikapacitet.

- Att Viasat väljer att teckna avtal med AllTele är mycket gläd- jande och utgör samtidigt ett kvitto på vår position på mark- naden. Även om uppbyggnaden av systemstöd och resurser för samarbetet dragit initiala kostnader ser vi en stor fram- tida potential i detta avtal, säger Ola Norberg, vd AllTele.

Kontakt AllTele
Ola Norberg, vd
Telefon: 46 (0) 910 20 00 00
Mobil: 46 (0) 70 666 00 50
E-post: ola.norberg@alltele.se

Om AllTele

AllTele Allmänna Svenska Telefonaktiebolaget (publ) är en utmanare på den svenska tele- och bredbandsmarknaden. Bolaget har sedan 2007 haft en av branschens högsta tillväxttakter och aktien handlas sedan 15 juni 2009 på Nasdaq OMX Stockholm, Small Cap.

AllTele har idag en av marknadens bredaste produktportföljer för privatkunder samt små och medelstora företag. I samarbete med infrastrukturoperatörer som stadsnät och fastighetsägare levereras fast telefoni, TV och bredbandstjänster. Till detta levererar AllTele internettjänster, mobila tjänster samt kompletta molnbaserade växeltjänster för företag. Allt paketerat med slutkundens behov i fokus.

AllTeles fasta telefonierbjudande kan fås både som modern och billig IP-telefoni och traditionell kopparbaserad fast telefoni. Bredbandstjänster tillhandahålls via stadsnät, direktansluta fastigheter, ADSL och mobilnät. Mobila tjänster tillhandahålls genom att AllTele är en fristående virtuell operatör i Telias mobila nät.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?