1515

Carnegie har Sveriges bästa analytiker

Carnegie har tilldelats flest förstaplatser inom olika analyssektorer i Financial Hearings årliga undersökning av mäklarhusen i Sverige. Undersökningen baseras på intervjuer med de största institutionella investerarna i Sverige. Carnegie fick nio förstaplatser av totalt 19 undersökta sektorer. Peter Lagerlöf blev för tredje året i rad utsedd till årets analytiker i Sverige.

Carnegie har tilldelats flest förstaplatser inom olika analyssektorer i Financial Hearings årliga undersökning av mäklarhusen i Sverige. Undersökningen baseras på intervjuer med de största institutionella investerarna i Sverige. Carnegie fick nio förstaplatser av totalt 19 undersökta sektorer. Peter Lagerlöf blev för tredje året i rad utsedd till årets analytiker i Sverige.

I hela 9 av 19 kategorier toppar Carnegies analytiker rankinglistorna. Carnegies team har förstaplatsen inom följande sektorer; strategi, makro, läkemedel, medicinteknik, IT, skog, småbolag, teleoperatörer och fastigheter. Inom sju andra sektorer rankades Carnegie som tvåa eller trea. Totalt sett fick Carnegie en delad andraplats i undersökningen av Financial Hearings.

Förstaplatsen inom kategorin årets analytiker tilldelades för tredje året i rad Carnegies analyschef Peter Lagerlöf. Därtill återfanns Kristoffer Liljeberg Svensson på en 4:e plats, Lena Österberg och Johan Sjöberg delade på 5:e platsen samt Tobias Kaj på plats 8 och således hade Carnegie 5 analytiker bland de 10 högst rankade analytikerna.

– Det är mycket glädjande att se att kunderna värderar vårt arbete högt. Vi har ett starkt team av erfarna personer som gör sitt yttersta för att förse kunderna med den mest initierade analysen av Nordiska företag, säger Peter Lagerlöf, analyschef på Carnegie Securities.

Financial Hearings är en specialist på finansiell kommunikation och genomför årligen undersökningar av kvalitén inom aktieanalys på den svenska marknaden.

För mer information, vänligen kontakta:

Andreas Koch, kommunikationschef, telefon: 073-417 86 39, e-post: andreas.koch@carnegie.se

Carnegie är en ledande oberoende investmentbank med nordiskt fokus. Carnegie skapar mervärde för institutioner, företag och privatkunder inom områdena värdepappershandel, investment banking, private banking och kapitalförvaltning. Antalet medarbetare uppgår till cirka 800, fördelat på kontor i åtta länder.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på CisionWire
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se? Läs mer om publicering på DI.se


Innehåll från HP DevelopmentAnnons

HPs EliteBook - säkra kontorsdatorer optimerade för distansarbete

Framtidens arbetsplats kommer troligtvis vara en hybrid, en blandning av kontors- och distansarbete. Därför är det viktigt nu att företagen ser till att medarbetarnas datorer är optimerade för att arbeta på distans, för att säkerställa produktiviteten. 

– Det har verkligen blivit en positiv effekt av en mycket jobbig situation, i och med att företagen har sett under det senaste året att det fungerat för medarbetarna att jobba på distans. Vi är övertygade om att framtidens arbetsplats kommer att vara någon form av hybridmiljö, där vi kommer att se att man både jobbar på kontoret och på distans, exempelvis hemma, säger Niclas Oldmark, produktchef på HP Sverige.

Utöver att företagen sett att det går att driva sin verksamhet i full skala på distans finns det fler fördelar. Som exempelvis att medarbetare slipper långa pendlingsresor till jobbet, vissa arbetsuppgifter presteras bättre i lugn miljö och det blir lättare att få ihop livspusslet med minskad stress som följd. 

– Det som är viktigt är att företagen säkrar upp att medarbetarnas datorer verkligen är optimerade för distansarbete, vilket många kanske inte har hunnit under själva pandemin. Med våra enheter i serien HP EliteBook får du datorer som verkligen är optimerade för hög produktivitet, berättar Niclas Oldmark. 

Datorerna i HP EliteBook-serien har hög prestanda, kraftfulla processorer och batterierna kommer med tre års garanti. Där lång batteritid medför att jobbet kan skötas en hel dag även när det inte finns tillgång till el. Då distansarbetsplatser oftast inte är anpassade enbart för arbete, som en kontorsplats är, så går det också att välja starkare ljusstyrka på panelen. Så att den går att använda även vid starkt solljus, precis som en mobiltelefon.

– Våra datorer i HP EliteBook-serien har dessutom avancerade inbyggda konferensverktyg, med strategiskt placerade högtalare och mikrofoner för att skapa en bra ljudbild för alla som deltar i videomötet. Vi har också inbyggd brusreduceringsprogramvara som gör att störande bakgrundsljud reduceras bort, ljudteknik som vi utvecklat ihop med Bang & Olufsen, säger Niclas Oldmark. 

Du kan välja på sex olika formfaktorer i EliteBook-serien, från 13,3 tum till 15,6 tums datorer. Säkerheten är inbyggd så dina medarbetare kan surfa säkert när de är uppkopplade på externa nätverk, datorerna kommer med HP Sure View, ett inbyggt sekretessfilter som skyddar din skärm från nyfikna blickar, och Camera Shutter, kameran har en inbyggd slutare som gör att den kan täckas för med ett knapptryck. Skärmen kan på vissa modeller vridas 360 grader, så att datorn fungerar som en datorplatta. 

– För att säkerställa en lång livslängd har HP EliteBooks hög servicebarhet, och de är lätta att uppgradera, exempelvis om det skulle behövas mer kapacitet. Och skulle någon av dina medarbetare ha en svajig uppkoppling hemma är det enkelt att i efterhand koppla till en 4G modul. Datorerna i EliteBook-serien är verkligen våra mest avancerade, bärbara kontorsdatorer och de går att konfigurera på många olika sätt, avslutar Niclas Oldmark. 

Om HP

HP skapar innovativa lösningar för att förenkla och förbättra för alla, överallt. Produktportföljen består av hårdvara och programvara inom en mängd produktområden som skrivare, datorer, skärmar och 3D-skrivare. Läs mer på www.hp.com.

Läs mer om EliteBooks 

 

Mer från HP Development

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med HP Development och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?