1515

The Global Virtual Leader’s Employee Engagement Conference from 18 – 22 June

10 world-leading Experts from Research & Industry give Advice on how Leaders can engage their Employees Stockholm, June 13, 2012: The Leader’s Employee Engagement Conference will take place from 18 – 22 June. Hundreds of leaders from across the world will participate in this free conference over the web or on the phone to find out what they can do to engage their employees effectively.

10 world-leading Experts from Research & Industry give Advice on how Leaders can engage their Employees

Stockholm, June 13, 2012.

The Leader’s Employee Engagement Conference will take place from 18 – 22 June. Hundreds of leaders from across the world will participate in this free conference over the web or on the phone to find out what they can do to engage their employees effectively.

Katy Caroan from Caroan Consulting AB is a member of the Engagement Advisory Board of the Leader's Employee Engagement Conference and would like to invite leaders across Scandinavia to join into the event as outlined below.

Most engagement conferences address only HR or provide general advice on employee engagement. And they typically take place offline, restricting access. In this virtual conference, hosted by Dr. Ines O’Donovan, 10 world-leading experts cover 5 topics that are essential for leaders in order to create and maintain high engagement in their teams:

18 June: Rules of engagement for virtual teams

 • Dr. Penny Pullan, Director, Making Projects Work
 • Dr. Milton Mattox, Author & VP IT Applications, CIGNA Voluntary


19 June: Developing outstanding leadership to engage all employees

 • Prof. Beverly Alimo-Metcalfe, CEO, Real World Group
 • Robert Demare, Global Head of Learning and Development – IT Services, Deutsche Post DHL


20 June: Using social media to attract & keep talented employees

 • Simon Jordan, Director, Simon Jordan Marketing
 • Breda Stackpool, Director, Perfect Plans for Life


21 June: Health and wellbeing. The key to employee engagement

 • Prof. Cary Cooper, Distinguished Professor, Lancaster University &
 • Director, RobertsonCooper,Dr. Philip Gibbs, Head of Wellbeing, Roodlane Medical

22 June: Unleashing Engagement through Mentoring & Coaching

 • Dr. Ines O’Donovan, Director Alamundo and Editor-in-Chief, International Journal for Mentoring and Coaching
 • Simon Dennis, Head of the Business Management System, Fujitsu UK & Ireland

When? 18 – 22 June. Each day at 5 pm & 7 pm Swedish time (11 am & 1 pm New York time)

Where? This is an online conference, where people from all over the world can attend over the web or dial in via the phone

Where to register? http://bit.ly/LEEC2012

Cost? Free

Media
For more information please contact Ines O’Donovan at +33 6 29 21 04 28 or at +44 78 27 27 55 14.

You are welcome to participate in the conference. Members of the press can also receive the recordings and the visual maps of the interviews, plus the video series ‘Talent Engagement’ for free when contacting Louise Moebius at louise@alamundo.com

General Public

• Leaders and Managers
• Human Resources, Talent Management, Training & Development Professionals


Ines O’Donovan, PhD & MBA, is the Director of Alamundo, the International Research Institute for Mentoring, Coaching & Leadership and the Editor-in-Chief of the International Journal of Mentoring and Coaching. In her PhD research she had found that most companies do not actually measure employee engagement, even though they think they do. She therefore developed the Sustainable Talent Engagement Model. She also looked at the main leader behaviours that create and maintain high engagement.

Alamundo helps companies and leaders to achieve real employee engagement with high long-term performance, loyal customers and a strong bottom line. Using the Sustainable Talent Engagement Model & the company’s expertise in Mentoring, Coaching and Leadership Development, Alamundo helps leaders and companies to focus on the relevant stage and type of engagement with the right intervention at the right time.Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Katy Caroan, Owner of Caroan Consulting AB and member of the Engagement Advisory Board is an HR Management Consultant & Coach helping clients to attract, motivate and retain talent by using social media on top of traditional employer branding activities. More information and contact details available at katycaroan.com


Innehåll från SalesforceAnnons

Så når de framgång i den nya digitala världen

Handelsbanken, Volvo Cars och andra framgångsrika storföretag avslöjade sina framgångsrecept under ett livestreamat event. ”90 tempofyllda minuter.” 

I dag arbetar vi var som helst, vi leder på distans, utvecklar tillsammans och samarbetar över gränser och tidszoner. Vad krävs egentligen för att lyckas i en digital värld? Svaren fick vi på ett livestreamat event den 6 maj, där Sveriges främsta experter tillsammans med programledare Peter Settman diskuterade hur vi skapar förutsättningar för nya former av tillväxt och framgång.  

Eventet Salesforce Live arrangerades av kundrelationsjätten Salesforce, vars Sverigechef Dan Bjurman säger:  

– Under 90 tempofyllda minuter inspirerades vi av nya sätt att tänka, och tog del av konkreta framgångsfaktorer för att agera i den nya digitala världen. Tillsammans med bland andra Handelsbanken, Volvo Cars, Sandvik, MatHem, Trustly och Stadsmissionen fick vi skarpa exempel från olika branscher, och spaningar om framtiden från professor Micael Dahlen och futurologen Ashkan Fardost.  

Från Handelsbanken deltog Catharina Belfrage Sahlstrand, Group Head of Sustainability och Stephan Erne, Chief Digital Officer i en breakout-session. De berättade om bankens resa inom digitalisering och hållbarhet, var man står idag samt hur de ser på framtiden.  

Ta del av Salesforce live  

Liksom i andra branscher har pandemin satt ytterligare fart på digitaliseringen inom banksektorn och medfört nya prioriteringar. Salesforce undersöker varje år vilka frågor som är viktigast bland beslutsfattare inom finansbranschen globalt. Den senaste rapporten ”State of Finance 2020” med 

2 800 respondenter pekar på stora skillnader före och efter pandemins utbrott.

Ladda ned State of Finance 2020 här  

– Finansiella aktörer i Norden har helt stuvat om bland sina prioriteringar. Ökad personalisering av banktjänster ses nu som den enskilt viktigaste frågan, följt av ökad automatisering av processer, säger Rob Klomps, CTO Financial Services EMEA på Salesforce, och tillägger:

– Vi ser också en brytpunkt i att en majoritet av kunderna nu föredrar digital rådgivning framför fysisk. Handskakningar och personliga samtal anses inte längre som avgörande för att bygga förtroende. Men en bank som sällan eller aldrig träffar sina kunder måste jobba mer datadrivet för att förutse deras behov och möta dessa. 

Algoritmdrivna finansiella tjänster 

För att lyckas med detta måste bankerna skaffa sig en 360-gradersvy av sina kunder. 

– De måste bli bättre på att samla in, förstå och agera på kunddata på ett intelligent och konsekvent sätt. Och de behöver känna till kundens ekonomiska milstolpar och mål.

Digital rådgivning och andra automatiserade och AI-stödda banktjänster blir allt smartare. Rob Klomps lyfter fram algoritmdrivna finansiella tjänster som fattar beslut eller genomför uppdrag för kundens räkning, som ett framtidsområde. 

Varför har bankerna inte kommit längre inom digitala tjänster?   

– Därför att de sitter fast i föråldrade IT-strukturer och system som inte är så lätta att koppla ihop och därför att deras organisation speglar produkterna och inte kunderna. Deras digitalisering har utgått från produkter som utlåning, betalningar, sparande. Men kunderna tänker inte ”vilken produkt kan lösa mina problem”, de ser sin finansiella ställning och sina behov. Produktapproachen måste bort och ersättas av kundfokus.

Bankens medarbetare var tidigare kundernas primära kontaktyta, men nu är digitala kanaler minst lika viktiga och upplevelsen av dessa behöver förbättras. De som lyckas bäst med det blir vinnarna på den nya digitala bankmarknaden, menar Rob Klomps. 

Ta del av Salesforce live här

Mer från Salesforce

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Salesforce och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

 • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

 • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

 • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?