Uniflex Bemanning lägger ned verksamheten i England

Uniflex styrelse har beslutat att avveckla verksamheten i England.

Uniflex styrelse har beslutat att avveckla verksamheten i England.

-          I höstas kommunicerade vi att vi skulle lägga ned verksamheten i England om vi inte före sista december 2012 når minst ett kvartal med positivt rörelseresultat. Tyvärr har verksamheten inte förbättras och styrelsen bedömer det som osannolikt att det kommer bli vinst innan årets slut. Därför har vi redan nu valt att avveckla, säger Jan Bengtsson, VD Uniflex Bemanning.

-          Jag bedömer att rörelseresultatet för andra kvartalet i år i England kommer att bli minus 2 MSEK inklusive kostnader för nedläggningen. Därefter bedömer jag att vi inte kommer att ha några mer kostnader för England, säger Jan Bengtsson, VD Uniflex Bemanning.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Uniflex AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 29 maj 2012 kl. 07.25 (CET).

För mer information kontakta:

Jan Bengtsson, Verkställande Direktör Uniflex AB, tfn: 073-600 68 10

Kent Thudén, Ekonomichef, tfn: 073-600 68 50

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundservice, försäljning och administration. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?