Annons

Bemannia är nu ett auktoriserat bemanningsföretag

Bemannia anslöt sig i slutet på 2011 till branschorganisationen Bemanningsföretagen/Almega och har nu i februari 2012 blivit auktoriserade.

Bemannia anslöt sig i slutet på 2011 till branschorganisationen Bemanningsföretagen/Almega och har nu i februari 2012 blivit auktoriserade.

- Auktorisationen innebär en trygghet för företagens kunder och medarbetare samt ger företagen och branschen ökat erkännande och högre status. Därför är medlemskapet viktigt för oss, säger VD Staffan Bruzelius.

Bemannia har samtidigt genomfört arbetsmiljöcertifiering enligt OHSAS 18001:2007. Bolaget är sedan tidigare certifierade enligt ISO 9001:2008 för kvalitet och 14001:2004 för miljö.

 - Våra medarbetare och deras arbetsmiljö är mycket viktigt för oss och därför är det glädjande som ett gensvar på vårt arbete att bli OHSAS 18001 certifierade, säger Bemannias VD Staffan Bruzelius.

För att vara auktoriserade av Bemanningsföretagen måste medlemmarna uppfylla tolv villkor för att få auktorisation. Alla företag granskas i samband med inträdet och därefter en gång om året. Granskningen sker i auktorisationsnämnden och beslut om auktorisation och medlemskap beviljas sker i Bemanningsföretagens styrelse. I auktorisationsnämnden ingår representanter för branschen, Bemanningsföretagen, LO och Unionen/Akademikerförbunden. Nämnden leds av en opartisk ordförande.

Bemanningsföretagens viktigaste uppgifter är att ge medlemsföretagen service i arbetsgivarfrågor och att skapa bättre förutsättningar för branschen att vara en viktig faktor på arbetsmarknaden. Medlemskapet i Bemanningsföretagen ger trygghet i rollen som arbetsgivare och gör företaget till del i den gemenskap som arbetar för att ge branschen en möjlighet att växa.

Källa

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post:
vd@bemannia.se
Telefon: 0771-845 300
Hemsida:
www.bemannia.se  
Facebook:
www.facebook.se/bemannia
Press: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/bemannia         Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 32 kommuner och ett 90-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen och Akademikerna. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?