Annons

Omegapoint Group startar dotterbolag i New York, USA

Omegapoint Group startar ett nytt dotterbolag: Omegapoint Inc. i New York, NY, USA. Omegapoint Incs verksamhet utgår ifrån kontoret på Manhattan, New York och kommer att betjäna marknaden i Nordöstra USA.

Omegapoint Group startar ett nytt dotterbolag: Omegapoint Inc. i New York, NY, USA. Omegapoint Incs verksamhet utgår ifrån kontoret på Manhattan, New York och kommer att betjäna marknaden i Nordöstra USA.

Affärserbjudandet är lösningar och expertkonsulttjänster inom IT- och Informationssäkerhet. Omegapoint Inc. erbjuder paketerade lösningar för identifiering, signering mm. med PKI, Smarta kort, Säkra mobila lösningar, Certifikat och Kryptering.

Omegapoint Inc. fokuserar på kunder/branscher som har behov av avancerade säkerhetslösningar, t.ex. Bank & Finans, Försvar, Hälsovård & Läkemedel och Offentliga organisationer.

För mer information om Omegapoint Inc. se www.omegapointinc.com

“Omegapoint Group fokuserar på E-Business, IT-säkerhet och Säker Mobilitet.  Vi är mycket nöjda över att kunna expandera vår framgångsrika nordiska verksamhet till USA. Särskilt mot bakgrund av att marknaden för avancerade säkerhetslösningar t.ex. tvåfactors autentisering, signering, växer snabbt i USA.” Johan Malmliden, VD, Omegapoint Group AB. 

För mer information kontakta:
Omegapoint Group AB
Johan Malmliden, VD
johan.malmliden@omegapoint.se
0709 - 15 88 33


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Om Omegapoint
Omegapoint är ett ledande nordiskt företag som levererar IT-lösningar och expertkonsulttjänster inom E-Business, IT-Säkerhet och Säker Mobilitet. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö. Helsingborg, Kalmar och Falun. Omegapoint har sedan 2001 försett kunderna med erfarna rådgivare och exporter inom IT/Informationssäkerhet, Systemarkitektur och IT-management. Omegapoints kunder är huvudsakligen verksamma inom branscherna: Försvar och Offentliga organisationer, , Hälsovård och Läkemedel, Bank, Finans och Försäkring, Media, Telekom och Automotive.

För mer information om Omegapoint Group se www.omegapoint.se.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?