1515
Annons

Nytt försäljningsrekord 2011 för Kronfönster, upp 42%!

2011 ökade Kronfönster sin omsättning med 42 % mot 2010 och är nu Sveriges största tillverkare av pvc fönster.

Gasellföretaget Kronfönster fortsätter sin expansion och försäljningsökning. 2011 innebar ytterligare ett nytt rekordår. Kronfönster ökade sin omsättning med 42% mot 2010 och är nu Sveriges största tillverkare av pvc fönster.

Fönsterbranschen i Sverige hade under 2011, ett tufft år. Byggkonjunkturen mattades av, nyproduktionen gick i stå och folk blev i allmänhet lite försiktigare inför framtiden och investeringar däri. Men Kronfönster trotsar konjunktur och osäkerhet och bibehåller sin snabba tillväxt. Kronfönster är Sveriges snabbast växande fönstertillverkare och utsedd till Gasellvinnare 2010 i Kronoberg, samt även 2011 Gasell.

-Varför växer ni, när andra kämpar och har det tufft?

Carl-Gustaf Svensson på Kronfönster:

För att vi har nöjda kunder och för att vi har rätt produktmix. Energifönster snabbare, bättre billigare är vårt motto. Sen är vi nog inte så känsliga för lågkonjunktur som andra fönstertillverare, eftersom våra produkter håller lågt pris. Det kan till och med vara så att tuffare tider gynnar oss när konsumenten måste hålla lite extra i slantarna och leta billigare alternativ.

-Hur ser ni på 2012?

Vi tror att vi kommer fortsätta och växa och ta marknadsandelar.

-Hur då?

Genom att fortsätta på den inslagna vägen med rätt produkt, till rätt pris, i rätt tid.

-Vad kan ni göra bättre?

Vi har ett mycket starkt sortiment av skjutpartier och vikpartier för isolerade uterum. Här kan vi bli mer synliga och visa upp vår bredd, tycker jag. Sen är vi CNC-tillverkare vilket innebär att vi kan göra fönster i fri form i alla varianter och färger. Specialfönster, här tror jag vi har mycket att jobba vidare med.

-Hur ska ni fira denna framgång?

På smålänskt vis, en dunk i ryggen och sen går vi vidare. Skämt åsido, men vi vet att framgång får man om man förtjänar det och att det endast är stenhårt arbete som tar oss dit.

-Lycka till

Tack!

 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Kronfönster är ett helägt Svenskt familjeföretag med egen tillverkning av fönster, dörrar och isolerade uterum. Alla produkter har fullisolerade superenergiglas och är vinterisolerade. Vi tillverkar och säljer allt själva utan några återförsäljare/mellanhänder.  VI har tillverkning av pvc, aluminium och träfönster och dörrar. Vi är Sveriges största tillverkare av underhållsfria pvc fönster . Vi har alla typer av energifönster och skjutdörrar. Vi levererar till alla de stora byggföretagen, allmännyttan, bostadsrättföreningar och privata villaägare i hela Norden


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?