Annons

Bemannia gör storslam på Kungliga Tekniska högskolan – KTH

Kungliga Tekniska högskolan, KTH, har genomfört en upphandling av personaluthyrning och Bemannia valdes som enhällig leverantör i samtliga tjänstekategorier.

Kungliga Tekniska högskolan, KTH, har genomfört en upphandling av personaluthyrning och Bemannia valdes som enhällig leverantör i samtliga tjänstekategorier.

KTH svarar för en tredjedel av Sveriges kapacitet av teknisk forskning och ingenjörsutbildning på högskolenivå.

KTH grundades 1827 och är störst bland Sveriges tekniska högskolor. Sedan 1917 är KTH beläget på Norra Djurgården i centrala Stockholm, men KTH finns också i Kista samt i Haninge, Flemingsberg och Södertälje.

Totalt verkar vid KTH drygt 14000 helårsstuderande på grund- och avancerad nivå, över 1600 aktiva forskarstuderande samt 4200 anställda. Utbildningen och forskningen är av hög internationell klass och täcker ett brett område – från naturvetenskap till alla grenar inom tekniken samt omfattar även arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, arbetsvetenskap och miljöteknik.

KTH har under hösten 2011 genomfört en upphandling bl.a inom tjänstekategorierna: Allmän administration, Ekonomiadministration, Personaladministration, IT, Marknadsföring och Information, Arkiv och Registratur, Juridik samt Service.

Anbud lämnades och antogs i varje av dessa 8 kategorier. Bemannia vann enhälligt i SAMTLIGA av dess kategorier.

Ramavtalet gäller 2 år med möjlighet till förlängning 1+1 år dvs fram till år 2016 och beräknas vara värd 35-40 miljoner under avtalstiden.

- Naturligtvis är vi väldigt stolta över detta massiva och kvalificerade ramavtal. Vi kommer nu att förstärka vårt huvudkontor i Stockholm för att möta den ökade efterfrågan som detta ramavtal kommer att medföra. En ståtlig fjäder i hatten är det för Bemannia – att förse en av de bästa högskolorna i Sverige med sådan kvalificerad personal, säger Staffan Bruzelius VD på Bemannia.

Källa


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Om Bemannia

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 32 kommuner och ett 90-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerna. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008 samt Miljöledningssystem 14001:2004. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?