1515
Annons

Fristads utmanar digitalt - prestigefyllt uppdrag till MediaAnalys

Fristads satsar på sin digitala närvaro genom att teckna avtal med MediaAnalys där målet är att stärka företagets positioner på relevanta sökord.

Fristads satsar på sin digitala närvaro genom att teckna avtal med MediaAnalys där målet är att stärka företagets positioner på relevanta sökord.

"I vår webbstrategi kommer vi satsa betydligt mer på Internet och sökmotormarknadsföring, det är jätteviktiga kanaler för oss" säger Mikael Johansson, National Marketing Manager på Kwintet Sverige där varumärket Fristads ingår. 

Sedan 1925 har Fristads arbetat med att producerat funktionella, slitstarka och snygga arbetskläder, idag är man Sveriges största varumärke inom området.

"Självklart är vi jättestolta, Fristads är ju ett av Sveriges mest kända varumärken och att vi får förtroende att leverera sökmarknadsföring är inget annat än ett stort bevis på vår förmåga att leverera kostnadseffektiva lösningar" säger Henrik Zobal, VD på MediaAnalys.

Det tecknade avtalet berör - till att börja med - sökmotoroptimering för den svenska marknaden.

"För oss är det viktigt med en stabil och pålitligt partner som kan leverera resultat. Vi var väldigt noga med referenser och rekommendationer " säger Mikael Johansson på Fristads.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:


Henrik Zobal, VD, MediaAnalys +46 480 780811

Mikael Johansson, National Marketing Manager, Kwintet Sverige  +46 33 202329


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Om MediaAnalys

MediaAnalys är ledande i Sverige inom internetmarknadsföring. MediaAnalys har hjälpt fler än 3700 företag att få nya kunder via nätet, och i synnerhet via sökmotorerna såsom Google och Yahoo.MediaAnalys vision är att vara den självklara partnern när det gäller sökmarknadsföring i Norden, såväl för stora som små företag.

MediaAnalys hjälper Ditt företag med sökmotoroptimering & PPC

Välkommen med Er förfrågan!

0480-780800

info[at]mediaanalys.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?