1515

Rusta AB anlitar Kikki som leverantör inom sökmarknadsföring

Klikki, nordens ledande onlinemarknadsföringsbolag, meddelar idag att man fått uppdraget att hantera och utveckla sökmarknadsföringen för Rusta AB.

Klikki, nordens ledande onlinemarknadsföringsbolag, meddelar idag att man fått uppdraget att hantera och utveckla sökmarknadsföringen för Rusta AB.

Detaljhandelsföretaget Rusta lägger mer fokus på webben och resultatorienterad marknadsföring online där både sökordsannonsering och sökmotoroptimering spelar en central roll.

- Vi ska ta ett helhetsgrepp kring sökmarknadsföringen och har i Klikki hittat en kunnig samarbetspartner. Med en bred och djup kompetens samt med energi och proaktivitet har Klikki det som behövs för att driva arbetet framåt, säger Fredrik Jerneke, Onlineansvarig Rusta.

Klikki arbetar idag som sökleverantör och digital mediapartner åt ett flertal av nordens ledande varumärken med uppdraget att optimera dessa bolags investeringar inom främst Sök, Sociala Medier, Display och Webbanalys.

- Vi är mycket stolta över att bli anlitade av Rusta AB. En helt fundamental framgångsfaktor i samarbetet blir att jobba integrerat med samtliga försäljningsdrivande kanaler online samt att fokusera på att integrera försäljning online och försäljning offline, säger Jannis Hristofilopoulos Senior Sales Manager på Kikki.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Nygren, nordisk försäljningschef, Klikki, +46 733 46 00 06
Lisa Pers-Ohlsén, marknadschef, Rusta, +46 8 626 43 00


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Om Klikki
Klikki är ett snabbväxande nordiskt internetmarknadsföringsbolag med kontor i Stockholm, Piteå, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Bolaget erbjuder tjänster inom fyra huvudområden: Klikki Search – Sökmarknadsföring (SEM) och Sökmotoroptimering (SEO) hanterad via sökmarknadsföringsplattformen Klikki SMPTM, Klikki Display – Avancerade Displaylösningar innefattandes realtidsbudgivning (RTB) via plattformen Klikki ASXTM  Klikki Social – integrerad marknadsföring via Sociala Medier samt Klikki Analytics - Webbanalys och konverteringsoptimering. Företaget är en Google Adwords Certified Partner samt Google Analytics Certified Partner. För mer information, besök www.klikki.com.

Om Rusta
Rusta erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Säsongsartiklar och speciellt framtagna nyheter gör att sortimentet ständigt förnyas. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken. Rusta har 56 butiker i Sverige som varje dag besöks av mer än 50 000 kunder. Besök www.rusta.se


Innehåll från Lifts AllAnnons

Så undviker du arbetsskador och viten på lagret

Lager och distributionscentraler har länge haft problem med arbetsskador med dyra kostnader som följd. Men nu finns en teknisk lösning, som kan spara pengar för arbetsgivaren och öka livskvalitén för de anställda. 

Orderplockare på lager och distributionscentraler kan ofta handplocka varor på 15-16 ton under en enda dag. Repetitiva lyft skapar i förlängningen förslitningsskador. Förutom försämrad livskvalité för orderplockaren, så drabbar det arbetsgivaren med en rad negativa konsekvenser. Dels i form av utgifter för de 14 första sjukdagarna, dels tillkommer kostnaden för ersättare med motsvarande eller högre lön. I längden kan det även leda till dyra viten, som utfärdas av Arbetsmiljöverket när företag inte åtgärdar arbetsmiljöbrister. 

Med hjälp av lyfthjälpmedel blir lasten nästan viktlös

Många företag vet inte om att det finns en lösning på deras lyftproblem. Men på DLP AB, Fuchs, samt Hillebrands dryckeslager i Jordbro valde man att investera i lyfthjälpmedel från Lifts All för att förenkla de många lyften. Med hjälp av Speedy Picker, en kranarm med lyftverktyg för plocktruckar, behöver truckförarna inte längre plocka kollin för hand. Med hjälp av vakuumteknologi suger lyftverktyget fast lasten inom loppet av ett par sekunder. Därefter kan lagerplockaren med lätthet placera den på önskad plats. Lasten blir nästan tyngdlös, vilket minskar risken för förslitningsskador.

Adnan är lagerplockare på Hillebrand och har jobbat med Speedy Picker i ett år. Han upplever en stor skillnad sedan dess. 

– Det känns bra eftersom det inte blir så hög belastning på kroppen. Man känner sig mycket mindre trött och det är enklare att plocka, berättar han.

– Jag känner mycket stor skillnad i kroppen av att använda Speedy Picker. Om man plockar med kroppen så orkar man inte mycket mer efter jobbet. Man går hem, duschar och sover. Men om man jobbar med kranen så orkar man gå på till gymmet, springa och ha kul med familjen, fortsätter Adnan.

Finns en lösning för skyddsombud att presentera

– Skyddsombud och arbetsmiljöinspektörer på lager har en viktig roll i att lyfta arbetsmiljöfrågorna med sina arbetsgivare. Lösningen på problemet finns, nu behöver den bara genomföras, säger Fenglin Wang Weidsten, försäljningschef för Speedy Picker på Lifts All.

Om Lifts All AB:

Lifts All AB är en svensk leverantör och tillverkare av lyftutrustning för lager och industri. Vi har tillverkat över 4500 olika tryckluftsdrivna lyftlösningar till våra kunder världen över. Våra skräddarsydda lyfthjälpmedel är snabba, säkra och ergonomiska. Med ett ergonomiskt lyftsystem kan företag skapa en bättre arbetsmiljö genom att ersätta manuella lyft och reducera arbetsrelaterade skador.

Fenglin Wang Weidsten, försäljningschef för Speedy Picker på Lifts All, tel. 08-594 769 88 e-post: fenglin@liftsall.se

www.liftsall.se

 

Mer från Lifts All

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Lifts All och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?