Annons

Nu öppnar bokningen inför höstens Krogvecka

Mellan den 9:e och 18:e september är det för tredje gången dags för Krogveckan, där krögare över hela landet erbjuder två rätter för 200 kronor. I höst deltar hela 165 krögare.

- rekordmånga krögare deltar

 

Mellan den 9:e och 18:e september är det för tredje gången dags för Krogveckan, där krögare över hela landet erbjuder två rätter för 200 kronor. I höst deltar hela 165 krögare.


-        Idén med Krogveckan är att under tio dagar ge matintresserade möjligheten att prova nya restauranger till ett förmånligt pris. Konceptet har varit oerhört lyckat; av de drygt 20.000 matgäster som deltog förra året testade hela 83 procent av gästerna en för dem ny restaurang, säger Wilhelm  Hamilton på bookatable.com.

Nu är det alltså dags att upprepa vårens succé; och denna gång med ännu fler restauranger utspridda över landet. Under vårens Krogvecka åt över 20.000 gäster på fler än 160 restauranger.  Flest gäster valde Edsbacka Wärdshus norr om Stockholm, som serverade över 1000 personer under de tio dagar som krogveckan pågick.

-        För mig som krögare är Krogveckan ett gyllene tillfälle att locka nya gäster till vår restaurang och få fler att provsmaka vår meny. Det är helt klart en win-win situation, säger Magnus Ericsson, källarmästare på Edsbacka Wärdshus.

Bordsbokningen, som öppnar idag, sker på www.bookatable.com. Här kan besökarna också få en överblick på tillgängligheten samt kan gå igenom restaurangernas olika menyer.

 

Exempel på årets restauranger

Restauranger i Stockholm som deltar är bland andra Edsbacka Wärdshus, Grands Veranda, Tures, Pontus!, Golden Hits, Imperiet och många fler.

Restauranger i Göteborg som kan nämnas är Swea Hof och Babar – båda mycket populära förra året – samt Restaurang Hos Pelle, Restaurang Vasastan, Chez Amis med flera.

Bland restauranger i Malmö finns Årstiderna by the Sea, Kockska huset och Sture

I resten av landet deltar restauranger i Skåne, Småland, Östergötland, Närke och Dalarna.

För en fullständig lista, se www.bookatable.com

 

För mer information eller för kontakt med deltagande krögare:

Wilhelm Hamilton, 0707486323 wilhelm.hamilton@livebookings.net


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Om Bookatable.com

Bookatable är Europas största sajt för restaurangbokningar online och finns på 9 olika språk och är verksamma i 19 länder. Bordsbokningen nås via webben eller i mobilen, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan med omedelbar bekräftelse. Bookatable ägs av Livebookings Holdings Ltd som är världens ledande service för reservationer och marknadsföring för restauranger. Livebookings har valts av över 9 000 restauranger i 23 länder som en pålitlig partner för förmedling av ett växande antal restaurangbesökare, hittills över en miljon per månad.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?