Annons

Offerta.se stänger nyemission och tillförs 3 Mkr

Tjänsteförmedlingssajten Offerta.se med över 11 000 av Sveriges tjänsteföretag anslutna stängde i juli månad en nyemission och tillförs 3 Mkr.

Tjänsteförmedlingssajten Offerta.se med över 11 000 av Sveriges tjänsteföretag anslutna stängde i juli månad en nyemission och tillförs 3 Mkr.

”Nyemissionen har fallit väl ut och vi laddar för att fortsätta ta marknadsandelar på en alltmer intressant och växande tjänsteförmedlingsmarknad" säger VD Jens Nilsson. Han fortsätter "Vi har ett bra momentum och en stark position som den ledande tjänsteförmedlingssajten och vi ökar nu på såväl marknadsföring som teknikutveckling. Vi ser hur alltfler mindre aktörer faller ifrån och att marknaden konsolideras kring ett par aktörer. Offerta.se står sig väl i den konkurrensen och vi fortsätter i tilltagande tempo vår förädling av tjänsten.”

”Det har varit väldigt roligt att vi under våren sett en brant ökning av tjänsteföretagare som självmant hör av sig och vill ansluta sig till Offerta.se. Vi har också sett att den organiska delen av trafiken ökar stadigt.” säger marknadschef John Eriksson.

”Våra anslutna företag ökar stadigt sin aktivitet och bygger ut sina profiler, det är tydligt att denna typ av försäljning mot köpare som utryckt ett faktiskt behov är mycket uppskattat bland företagen. Egentligen är det ju inte så konstigt, alla vi som jobbar med försäljning kan uppskatta att varje resurskrona läggs på en redan uttryckligen intresserad kund.” säger försäljningschef Shahrooz Latifzadeh


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Om Offerta.se
Offerta.se är Sveriges ledande tjänsteförmedlare med över 11 000 anslutna tjänsteföretag. Varje månad förmedlas ca 6500 uppdrag via Offerta.se.

Så fungerar Offerta.se
När du behöver hjälp med något och vill upphandla en tjänst gör du din förfrågan på http://www.offerta.se. Tjänsten är helt gratis att använda. Välj vilken stad det gäller samt vilken typ av tjänst, t.ex. renovering i Stockholm, städning i Malmö eller flytt i Göteborg. De tjänsteföretag som är intresserade av din förfrågan (max 6 företag) återkommer till dig med sin offert.

Läs mer om hur du använder Offerta.se här

Läs mer om hur du ansluter ditt företag till Offerta.se här


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?