Annons

Agentia Free Agent Network - Nytt affärsnätverk på kompetensmarknaden som hjälper enmansföretagande konsulter att våga och att vinna

"Sverige har över en halv miljon enmansföretagare på arbetsmarknaden varav drygt 50.000 konsulter på kompetensmarknaden. Utöver dessa finns också en stor grupp människor som vill starta eget men inte riktigt vågar ta steget, det är framför allt dem vi vill hjälpa att lyckas." Inleder Agentia Free Agent Network AB:s Grundare och VD Jakob A Wester.

"Sverige har över en halv miljon enmansföretagare på arbetsmarknaden varav drygt 50.000 konsulter på kompetensmarknaden. Utöver dessa finns också en stor grupp människor som vill starta eget men inte riktigt vågar ta steget, det är framför allt dem vi vill hjälpa att lyckas."
Inleder Agentia Free Agent Network AB:s Grundare och VD Jakob A Wester.

Agentia Free Agent Network är ett nystartat företag som bygger ett affärsnätverk för enmansföretagande konsulter, så kallade fria agenter. Ordet ”Fri Agent” är ett gammalt begrepp som härstammar ifrån filosofin och tankarna runt människans egen fria vilja.

”Vi tror att tiden är mogen för den här typen av affärsnätverk som fokuserar på enmansföretagarens utmaningar på kompetensmarknaden. Fler vill jobba med det man verkligen brinner för och själva styra sin kompetensutveckling. För många är arbetet idag inte bara ett jobb vilket som helst utan en viktig del av en persons självförverkligande. Vi skapar mening och engagemang genom vår affärs- och ledarskapsfilosofi – tre sidors villkor.” säger Jakob A Wester. 

Agentia Free Agent Network är det första bolaget som på allvar lanserar den fria agenten som begrepp. Utifrån att en fri agent är både arbetsgivare och arbetstagare i en och samma person så ser man sig som den nya tredje affärsparten på den svenska kompetensmarknaden.

”Vi bidrar till samhällsnyttan genom att vara med och skapa en rörligare kompetensmarknad där fler vågar starta eget företag. Vi omdefinierar kompetensmarknaden genom en naturlig hemvist med stark identitet för den enmansföretagande konsulten.” avslutar Jakob A Wester.

Agentia Free Agent Network skapar resultat för sina uppdragsgivare genom att leverera spetskompetens i de mest utmanande uppdragen som gör skillnad.

För mer information kontakta Jakob A Wester, Grundare och VD

Agentia Free Agent Network AB.

Telefon 08-5460 17 73.

Webbadress: www.agentia.eu

E-post: jakob.a.wester@agentia.eu

 

Stockholm 2011-08-03

Agentia Free Agent Network AB, Box 5855, 102 40 Stockholm.

Telefon 08-5460 17 73. kontakt@agentia.eu


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Agentia Free Agent Network är ett affärsnätverk, en tydlig hemvist med stark identitet för enmansföretagaren på kompetensmarknaden. Agentia Free Agent Network omdefinierar kompetensmarknaden genom att verka utifrån företagets affärs- ledarskapsfilosofi "tre sidors villkor". Vi drivs av att visa människor att det finns ett val till traditionell anställning och vikten av att bygga sin egen plattform. Drivkraften till grundandet av Agentia Free Agent Network uppstod när Jakob A Wester startade företaget Inwester AB och själv blev fri agent på kompetensmarknaden.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?