1515

Nytt lekland öppnar på Jägerso center

Pippi Långstrump inviger ett nytt lekland i Jägersro center på fredag den 8 juli klockan 11.00.

Jägersro center öppnar nu ett 60 kvadratmeter stort lekland med plats för 15 barn. Leklandet är beläget inne på Coop Forum och kommer att hålla öppet under hela centrets öppettid. Det kommer att vara helt gratis och minimiålder för de som får vistas där är 3 år.

På fredag klockan 11.00 klipper Pippi Långstrump bandet på Leklandet och håller därefter låda i centrumet fram till kl 14.00.

”Vi har lyssnat på vad våra kunder önskar. Våra kundundersökningar har länge visat att ett lekland är ett önskemål som placerat sig högt upp. Med ett gratis lekland för våra kunder tar vi ytterligare ett steg i utvecklingen att vara familjens förstahandsval när man ska handla. Det känns jätteroligt att vi nu har lyckats tillgodose detta önskemål”, säger Jesper Kristensen, centrumchef för Jägersro center.

Jägersro center är Malmös tredje största köpcentrum och är beläget strax intill Jägersro travbana. Köpcentrumet är ljust, fräscht och har ett brett utbud av butiker för alla åldrar under samma tak. Befintliga aktörer i centrumet är bland andra: Coop Forum, Dressmann, Expert, Hemtex, H & M, Jula, KappAhl, Lindex, Systembolaget och Stadium.

För mer information, kontakta gärna:
Jesper Kristensen, Centrumchef, tfn: +46 (0)10 743 44 45


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Med handeln som utgångspunkt ska KF Fastigheter vara en drivande kraft i samhällsutvecklingen, där vi både bidrar till en hållbar utveckling och skapar attraktiva handelsplatser. Det gör vi med hjälp av vårt kunnande som byggare, förvaltare, fastighetsägare och handelsplatsutvecklare. KF Fastigheter har ett fastighetsbestånd på 500 000 kvadratmeter butiksyta med ett marknadsvärde på 7 miljarder kronor. Mer information på www.kffastigheter.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?