1515

AppMo produktionslego

AppMo erbjuder nu avancerad produktionslego i Sverige till kunder med höga krav på kvalitet. Vi svarvar, fräser och borrar både horisontellt och vertikalt i moderna CNC-styrda fleroperationsmaskiner. Vi bearbetar stål, aluminium, mässing, gjutgods, plast och rostfritt stål. En särskild avdelning tar hand om enstyck och små serier samt prototyptillverkning.

AppMo, Made in Sweden - nu med produktionslego

AppMo erbjuder nu avancerad produktionslego i Sverige till kunder med höga krav på kvalitet. Vi svarvar, fräser och borrar både horisontellt och vertikalt i moderna CNC-styrda fleroperationsmaskiner. Vi bearbetar stål, aluminium, mässing, gjutgods, plast och rostfritt stål. En särskild avdelning tar hand om enstyck och små serier samt prototyptillverkning.

När vi är med från början har vi möjlighet att upptäcka eventuella svårigheter med att producera en viss detalj. Genom att analysera hela produkten, alltifrån själva processen till materialval, kan vi ge råd om vad som ger bästa totalekonomi. Ju noggrannare förarbetet är, desto billigare blir produkten i slutändan.

Den omfattande maskinparken innehåller bl a dessa maskintyper:

Deckel Maho 635V Horisontal flerop XYZ 635/510/460

Deckel Maho DMU 50 5 axlig flerop XYZ 500/450/400

Mazak FH-4800 Horisontell fleroperationsmaskin med 2 paletter.
Max arbetstycke: Dia 560 mm, höjd 630 mm, vikt 300 kg.

Mazak VTC-20 C Vertikal fleroperationsmaskin med 2-axligt rundbord - pendelkörning
Max arbetsstycke: Längd 2 000 mm, bredd 655 mm, höjd 500 mm.

Mazak Quick-Turn N20 Universal CNC-svarv med portalrobot
Max arbetsstycke: Dia 240 mm, sving 440 mm, vikt 2 x 10 kg.

Mazak Multiplex 420 2-spindlig CNC-svarv med portalrobot Flex-GL 100
Max arbetsstycke: Dia 360 mm, sving 390 mm, vikt 2 x 10 kg.

Mazak Quick-Turn 15N CNC-svarv max diam. 220 mm.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Hur säkerställer du det du köper idag?


Innehåll från TRUE Original DocumentAnnons

Så håller ni era dokument säkra till 100 procent

De senaste åren har vår digitala värld blivit allt mer oviss och tvivelaktig. Förekomsten av vinklade nyheter och förfalskade dokument ökar kontinuerligt, vilket har lett till en osäkerhet kring vad som är sant eller falskt. För att stämma i bäcken har det smarta techföretaget TRUE Original Documents utformat en dokumentstandard som är helt omöjlig att förfalska, tappa bort eller förstöra.

Alla individer tillbringar mer och mer tid online, både för social interaktion och för att hantera ärenden och affärer. Medan vår ökade digitala närvaro både har resulterat i ett mer flexibelt och effektivt samhälle samt nya, spännande innovationer, medför den också vissa utmaningar – däribland hur man kan utröna vad som är sant och falskt. 

– De flesta av oss använder samma rutiner för dokumenthantering som vi har gjort i hundratals år. Att förfalska, stjäla eller revidera digitala dokument, bevis, utmärkelser eller certifikat är väldigt enkelt för cyberbrottslingar och kan leda till omfattande problem, både för privatpersoner och för företag. Av den anledningen har vi utvecklat en teknik som gör digitala dokument helt omutbara och verifierbara. Vi sparar metadatan från alla dokument i Ethereum Blockchain och gör dem därmed båda omutbara och mer tillgängliga, säger grundaren Patrik Slettman.

Genererar affärsdata och trafik

Resultatet av TRUE:s metod blir 100 procent säkra dokument som är omöjliga att förfalska och som enkelt kan delas både via sms, email och i sociala medier. Medan detta är oerhört värdefullt i sig, har blockchainsäkrade dokument ännu fler fördelar; varje gång dokumentet visas genereras trafik och affärsdata som kan ses av utfärdaren, som därmed kan se när, var och hur dokumentet visas och delas, samt hur många som har tittat på det. 

– Det är ett värdefullt verktyg för att höja affärsmodeller och individanpassa marknadsföring. Som om det inte vore nog sparar digital dokumenthantering dessutom både arbetstid och pengar; eftersom dokumenten kan genereras och distribueras helt automatiskt kan organisationen istället fokusera på sin kärnverksamhet, säger Patrik.

Reducerar administration och ökar tillit

Ett tydligt kvitto på värdet i TRUE:s blockchainlösning är partnerskapet som företaget inledde med Bolagsverket i somras, för att bygga en verifieringstjänst för företagsinformation och utforma en ny, förtroendeskapande digital infrastruktur för svenska bolag. Andra samarbeten är bland andra Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), som genom TRUE lanserat ett nytt sätt att säkra sina diplom och certifikat. Bland skolor har Nackademin, FEI och många andra Yrkeshögskolor infört TRUE’s system för att hantera diplom and betyg, medan mediebolaget DI Gasell använder TRUE:s modell för att säkert utfärda diplom och utmärkelser. Det sparar tid genom reducerad administration och genererar ökad trafik, statistik och medvetenhet. 

Baserat på smart-contracts

TRUE:s metod baseras på egenutvecklade smart-contracts, som sparar de digitala dokumentens metadata i Blockchain. Därmed transformeras dokumenten till något mer än dokument varit tidigare; de blir smartare, säkrare och driver trafik. Patrik understryker att lösningen är helt unik i dagens läge.

– Genom att säkra och verifiera dokument med Blockchain kan man omedelbart se om dokumenten har modifierats på något vis. Eftersom läsarna enkelt kan bekräfta huruvida dokumentet är ett original, får de ökat förtroende för avsändaren – något som är affärskritiskt för de flesta företag och ett måste i dagens snabbrörliga värld, avslutar Patrik. 

Läs mer hos TRUE Original Document 

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med TRUE Original Document och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?