1515

GT RACING OCH EXTREMA SPORTBILAR I FOKUS PÅ MANTORP PARK DEN 4 JUNI!

Lördagen den 4 juni fylls banan och depån av mer än 100 Ferrari- och Maserati-bilar samtidigt som nya serien Swedish Racing League kommer på besök. I startfältet finns ett antal av landets bästa förare i ett 60-minuterslopp med obligatoriska depåstopp - precis som i de stora loppen ute på kontinenten.

Lördagen den 4 juni fylls banan och depån av mer än 100 Ferrari- och Maserati-bilar samtidigt som nya serien Swedish Racing League kommer på besök.

Det är generalagenten för de italienska fullbloden som kombinerar ett event för sina kunder med racerklasser som Swedish GT Series, Trofeo Abarth 500 och Ginetta G20 Cup. Dessutom blir det välljud på två hjul med motorcyklarnas Battle of The Twins.

Swedish GT Series visar upp ett startfält som aldrig tidigare skådats på svenska banor. Audi R8 Le Mans, Ferrari 458 Challenge, BMW Z4 GT3, Ford GT3 och Porsche 997 är några av de snabba racerbilar som möts i ett 60-minuterslopp med obligatoriska depåstopp - precis som i de stora loppen ute på kontinenten. I startfältet finns ett antal av landets bästa förare.

Moderna och lite äldre Ferrari och Maserati trängs om utrymmet i depån - och här finns allt från 355 och 360 till de nyare 430, 458, 599 och California. Under de öppna passen kan de beskådas och lyssnas till på Mantorps trekilometerslinga - och en av dagens höjdpunkter blir uppvisning med den mäktiga 599 FXX på över 700 hkr!

Missa inte detta unika tillfälle! Extremt och exklusivt, men samtidigt en överkomlig utflykt för alla.
För 200 kr får du entré, parkering, program och plats på läktare!

Väl mött på Mantorp Park den 4 juni! 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Mantorp Park - Scandinavian National Motorsports Arena, är en av Skandinaviens största och modernaste motorbanor. Mantorp Park står årligen värd för Skandinaviens största motorsportevenemang såsom STCC, Ferrari Maserati Racing Days, Dragracing, Bilsport Action Meet, Bug Run och Trucking Festival och har utöver detta ett brett aktivitetsutbud för den motorsportintresserade allmänheten.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?