1515

Bemannia förbättrat testbatteri för fullständiga rekryteringar

Bemannia har sedan årsskiftet slutit avtal med SLG Thomas International AB för certifiering av samtliga rekryteringskonsulter på företaget. Bemannia är i slutskedet av omställningsfasen med att byta ut hela sitt testbatteri avseende personlighets- och begåvningstester samt erhålla certifikat inom de olika delarna för verktyget.

Bemannia har sedan årsskiftet slutit avtal med SLG Thomas International AB för certifiering av samtliga rekryteringskonsulter på företaget. Bemannia är i slutskedet av omställningsfasen med att byta ut hela sitt testbatteri avseende personlighets- och begåvningstester samt erhålla certifikat inom de olika delarna för verktyget.

Lanseringen av de nya testverktygen är ett led i bolagets strategi att vara en naturlig partner inom samtliga delar av rekryteringsförfarandet. I och med det nya samarbets­avtal som Bemannia slutit med SLG Thomas International AB har Bemannia möjlighet att erbjuda världens mest spridda och beprövade personalanalysverktyg till sina kunder.

Bemannias ledning och samtliga rekryterare har erhållit certifikat inom Thomson System inom såväl begåvning samt personlighetstester. Detta är ett led i Bemannias arbete med kvalitet som bland annat utmynnade i ISO certifieringen vid årsskiftet 2010/11.

- Bolaget har målsättningen att arbeta nära ledande leverantörer av testverktyg och erbjuda spetskompetens till sina kunder inom rekryteringens alla olika delar.

- Vi anser att det är en grundläggande framgångsfaktor att kunna erbjuda våra kunder de bästa testverktygen på marknaden av certifierade och kvalitetssäkrade rekryteringskonsulter, säger Staffan Bruzelius, VD.

Med lansering av de nya testverktygen kan Bemannia erbjuda strukturerat testverktyg godkända av Stiftelsen för Tillämpad Psykologi, STP och som används av mer än 40 000 företag i över 60 olika länder runtom i världen.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se  
Facebook: www.facebook.se/bemannia


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Om Bemannia

Bemannia är ett publikt och svenskägt rekryterings- och bemanningsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom rekrytering, uthyrning och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 21 kommuner och ett 70-tal förvaltningar, bolag, landsting och myndigheter runtom i Sverige. Ledningen för bolaget har varit verksam i rekryterings- och bemanningsbranschen i snart 30 år.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?