ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Be Better Online inför Total Transparens

Be Better Online blir först i Sverige med att på sin hemsida offentliggöra alla metoder och verktyg som kan användas i sökmotoroptimering.

Trots vackra ord i branschen om öppenhet och insyn (och inte minst ordet transparens som ibland missbrukas å det grövsta) så har kunder som betalar för sökmotoroptimering (SEO) ofta dålig insyn i vilka metoder som används.

Obehagliga överraskningar väntar alltför ofta runt hörnet: bortblåsta resultat när avtalet löper ut, eller upptäckten att seo-företaget i hemlighet använt metoder som senare ställer kunden i dålig dager.

– Total Transparens innebär att vi till 100 procent öppet redovisar de verktyg och metoder vi använder oss av för tjänsterna på vår webbplats. Dessutom pekar vi på för- och nackdelar med de olika verktygen. Det känns fullt naturligt för oss då vi ändå för diskussioner kring alla de olika alternativen med våra kunder, säger Carl-Gustav Öberg, VD på Be Better Online.

Men det är inte bara kunder som kan ta del av expertkunskaperna. På Be Better Online:s webbplats kan nu nyfikna googlare såväl som konkurrenter läsa allt om hur Be Better Online arbetar med sökmotoroptimering.

– Total Transparens ger kunden full insyn i de metoder vi använder i deras namn. Det ger dem makt att påverka hur deras varumärke hanteras i sökmotoroptimeringen. Total Transparens är också en utmaning till hela vår bransch att ta steget in i ett mer öppet och etiskt sätt att arbeta, säger Carl-Gustav Öberg.

Det är framför allt inom området länkar som behovet av transparens är stort, orsaken är att det finns metoder som ibland kan ge kostnadseffektivare resultat – men som inte alltid är lämpliga att använda, och om de används är det av stor vikt att kunden är införstådd med riskerna. Av denna anledningen berätter vi på våra sidor om "Långsiktigt bestående länkar" och "Hyra länkar" i detalj hur detta fungerar, något som självklart ändå framkommer när vi tillsammans med dig planerar arbetet.

– Seriositet och långsiktiga resultat kan bara fungera i kombination med total öppenhet mot kunden om våra arbetsmetoder. Total Transparens är ett naturligt steg för varje seriös SEO-aktör som arbetar seriöst och långsiktigt, säger Carl-Gustav Öberg.

Kontakt:
Carl-Gustav Öberg, VD
Tel: 031-788 02 50
E-Mail: carl-gustav@bebetteronline.com

 

Läs mer på:
http://www.bebetteronline.com/blogg/forst-i-branschen-med-total-transparens
http://www.bebetteronline.com/totaltransparens


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Be Better Online hjälper företag att öka sin försäljning genom att driva mer relevant trafik via sökmotoroptimering och Google AdWords, och genom att förbättra hur webbplatsen konverterar besökare till nya kunder.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies