1515

Fokusera på klämkraften istället!

Fokusera på klämkraften istället!

Lägger du tid på att säkerställa klämkraften istället för att krångla med besvärliga moment, minskar du totalkostnaderna rejält. Det är okunskapen om hur klämkraften uppnås som i många fall är källan till skruvhaverier. Med AppMo 2.0 får du direkt besked om aktuell klämkraft.

I en tid av knapphet har kunskapen om skruvförbands klämkraft försummats. Tempot har skruvats upp och aldrig tidigare har alternativen varit fler. Det finns de som söker. Och de som fortfarande kan. Vi hjälper industrin att sänka deras totalkostnader. I varje unikt projekt är vi just den du vill att vi ska vara. Så ditt sökande upphör här, du har just funnit den saknade länken.

KRAVSPECIFIKATION:

Uppfyller PED genom den harmoniserande standarden EN 10269

Uppfyller krav för höga temperaturer (+500 0C )

Uppfyller med bred marginal hållfasthetsklasserna 8.8 10.9 12.9 enligt ISO 898-1:2009

Uppfyller ASME SA320/ASTM A320 Grade L7, Slagseghetstestad vid -101 0C

Uppfyller ASME SA193/ASTM A193 Grade B7

Certifikat med full spårbarhet och identifikation

Individmärkning vid behov

 

EGENSKAPER:

Geometri enligt ISO 4014/4017

Dimensioner M20 – M90 i längder upp till 450 mm

Geometri enligt ISO 4762

Dimensioner M20 – M56 i längder upp till 450 mm

Utveckling och tillverkning i Sverige

Välkommen till en riktig skruvtillverkare


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Appro arbetar aktivt för att åstadkomma en säkrare arbetsmiljö genom säkra sammanfogningar.

En säker sammanfogning uppnås först när rätt produkter av högsta kvalitet sammanfogas på rätt sätt. Kraven på låga kostnader inom industrin har skapat utrymme för billiga, importerade produkter av varierande kvalitet. AppMo konceptet är vårt svar på de ökade haveririskerna och totalkostnader som blivit följden av detta.

AppMo-serien består av:
AppMo Certified Quality Fastener som uppfyller en rad internationella standarder. Det faktum att skruvarna tillverkas i Sverige innebär kortare ledtider och lägre totalkostnader för dig som kund.

AppMo Power Impact Socket som tillverkas av högkvalitativt svenskt fjäderstål och har en rad finesser som gör åtdragningsprocessen smidigare.

AppMo Solid Lubrication Paste som är det naturliga komplementet i denna produktserie. Förutom att det skyddar gängorna mot korrosion, och därmed gör en eventuell demontering mycket enklare och billigare, ger det en jämnare förspänningskraft samtidigt som skruvarna kan dras med ett lägre moment. Det innebär i sin tur att klenare åtdragare kan användas, något som minskar risken för arbetsskador.

Vi utbildar även montörer där AppMo konceptet fokuserar på montage / demontage av skruvförband. Vi går igenom alla typer av situationer en montör kommer i kontakt med, både i teorin och praktiken. Vi har genomfört kurser för bl.a. Alstom, Metso, Preem, Enercon, Boliden, LKAB och Sandvik.


Innehåll från SalesforceAnnons

”Techbolagen visar vägen för tillverkningsindustrin”

Tillverkningsindustrin rymmer stora skillnader i fråga om digitaliseringsgrad, visar en ny rapport som avslöjar vad som kännetecknar vinnarna post-covid. ”Ser en tydlig klyfta”.

Pandemin har tvingat nio av tio tillverkningsföretag att ställa om radikalt och ta fram en ny strategi för att lyckas framöver. En ny studie som Salesforce genomfört globalt bland 750 beslutsfattare visar på stora skillnader inom teknikutveckling och digitalisering. Vissa lyckas bättre än andra. De företag som anser sig ha kommit längst har det gemensamt att de satsar på ökad tjänstefiering, flyttar verksamheter till molnet och anammar nya sätt att interagera med sina kunder. 

Ladda ned Trends in Manufacturing 

De som släpar efter riskerar att hamna ohjälpligt på efterkälken när samhällen gradvis öppnar upp igen, varnar experter.

– Vi ser en tydlig klyfta mellan de tillverkningsföretag som framtidssäkrat sin verksamhet och de som fortfarande kämpar med att förhålla sig till turbulenta marknader och hastigt skiftande förväntningar hos medarbetare, partners och kunder. Fler tillverkningsföretag borde låta sig inspireras av framgångsrika techföretag på områden som flytt till molnet, ökad automatisering och att skapa digitala kundupplevelser. Allt det ökar förutsättningarna att lyckas post-covid, säger Cindy Bolt, ansvarig för industriföretag vid Salesforce.

Rapporten visar entydigt att de förändringar som pandemin medfört är här för att stanna. Det gäller framför allt inom försäljning och kundservice, menar närmare sex av tio tillfrågade. Många pekar på att möjligheten att göra träffsäkra prognoser på snabbrörliga marknader hindras av bristande transparens och begränsad tillgång till data, men även av silotänkande. Hela åtta av tio menar att det är svårt att utvinna den data man verkligen skulle ha nytta av ur föråldrade legacy-system.

Bättre prognoser

De enskilt viktigaste prioriteringarna för de kommande två åren är enligt nio av tio svarande ökad processeffektivitet och förbättrade efterfrågeprognoser med hjälp av digitala redskap. Över hälften av ser migration av planeringsprocesser till molnet som en kritisk framgångsfaktor. De chefer som säger sig vara ”mycket väl förberedda” för framtiden har redan flyttat till molnet. 

Ökad tjänstefiering för att diversifiera och säkra sina intäkter från flera källor är den strategi som flertalet (86%) av de företag som ser sig som framtidssäkrade satsar på. Det handlar om att paketera produkt, support, mjukvara och kringtjänster i ett gemensamt erbjudande och en ny affärsmodell.

Den digitala klyftan av idag går mellan tillverkningsföretag som anser sig vara redo för framtiden och de som inte är det. De som anser sig vara bättre rustade har system och teknologi på plats för att hantera kommande år, konstaterar Salesforces Sverigechef Dan Bjurman:

– De svenska företag som redan var mer digitaliserade, eller som lyckades göra denna omställning fort, har stått emot pandemins effekter bättre och i vissa fall även lyckats bättre än förut. Användningen av kunddata i beslutsprocessen samt digitala verktyg för att hantera kundkontakten och den hemmajobbande personalen har haft en tydlig positiv effekt och belyser hur viktigt det är att ha en modern, digitaliserad verksamhet som fattar beslut baserat på data, samt att det är otroligt viktigt att vara flexibel och anpassningsbar.

Ta del av Salesforce senaste rapport Trends in Manufacturing eller läs mer om Manufacturing Cloud här. 

Är du intresserad av mer inom Salesforce Manufacturing, besök: 

IDC Report: Benefits of a Collaborative S&OP Process 

Future of the Manufacturing Industry 

Customer 360 Playbook for Manufacturers 

Mer från Salesforce

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Salesforce och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?