ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Kronfönster växer vidare, Gasellföretag igen, nyanställer 3 personer.

Kronfönster växer med rekordfart. Har mer än dubblat omsättningen på 3 år, är Gasellföretag igen. Nu nyanställer man återigen, 3 personer för att växa vidare.

Kronfönster är Gasellföretag även 2011. Kronfönster har mer än dubblat omsättningen de senaste 3 åren. Företaget tar marknadsandelar både på pvc fönster och för träfönster. Även företagsförsäljningen växer under 2011 och  Kronfönster har som en konsekvens av detta beslutat att nyanställa 3 personer under 2011. 2 säljare har precis börjat och Kronfönster har även inrättat en ny tjänst, för ”aftersales-support”.

Vad är after-sales support ? Kronfönster gör kontinuerligt marknadsundersökningar och följer upp kundnöjdheten i företaget. Kronfönster har idag 96 % av kunderna som säger att de har rekommenderat eller ska rekommendera sina vänner och bekanta att köpa fönster av Kronfönster. Aftersales-supporten sköter eftermarknaden och reklamationer, samt följer upp de övriga 4 % som av någon anledning inte har rekommenderat Kronfönster vidare.

Kronfönsters vision är att ha 100% nöjda kunder, därför har vi inrättat denna ”aftersales-support” tjänst som är helt ny, säger Carl-Gustaf Svensson, grundare av Kronfönster AB.

Vi räknar med en realistisk tillväxt på 30 % per år, de kommande åren. Vi är bra på marknadsföring och försäljning, och vi vill vara bäst på Kundnöjdhet, säger Carl-Gustaf.

Kronfönster är Sveriges största tillverkare av pvc fönster.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Kronfönster är ett helägt Svenskt familjeföretag med egen tillverkning av fönster, dörrar och isolerade uterum. Alla produkter har fullisolerade superenergiglas och är vinterisolerade. Vi tillverkar och säljer allt själva utan några återförsäljare/mellanhänder.  VI har tillverkning av pvc, aluminium och träfönster och dörrar. Vi är Sveriges största tillverkare av underhållsfria pvc fönster . Vi har alla typer av energifönster och skjutdörrar. Vi levererar till alla de stora byggföretagen, allmännyttan, bostadsrättföreningar och privata villaägare i hela Norden

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies