1515

Star Republic bygger social e-handel till Lagerhaus

Star Republic som inriktat sig på Elektronisk Mellanhandel växte över 300 procent 2010 och fortsäter ta strategiska kunder. I september lanserade Star Republic Lagerhaus e-handel som även inkluderar social e-handel i form av bloggshoppar. Social e-handel är håller på att förändra sättet som digitala affärer görs på i grunden. Lagerhaus talar om en tredje distributionskanal.

Lagerhaus öppnar webbshop och butiken växer snabbt.

- Vi vill bli en ledande aktör på den nordiska marknaden som erbjuder personliga och praktiska prylar som enkelt förnyar hemmet – en modern e-handelslösning är en naturlig del i denna utveckling, säger Lars Bonander, VD Lagerhaus. 

I maj öppnade inredningskedjan Lagerhaus bloggshoppar med försäljning av utvalda bloggares favoritprodukter. I september i år var det dags att starta upp ännu en distributionskanal – webbshop. Genom att nu erbjuda en webbshop öppnar vi upp för ännu en digital försäljningskanal. 


Bloggshopparna var starten på Lagerhaus digitala satsning och ett unikt projekt för att hitta nya vägar att kommunicera med målgruppen. Detta har gett många positiva reaktioner men även visat att det fanns en stor efterfrågan efter en traditionell webbshopslösning. När nu webbshopen lanserades blev det en omedelbar framgång. 


-Vi vill att fler ska få möjligheten att inspireras av våra produkter. Därför är det extra roligt att i och med en webbshop leva upp till våra kunders önskningar och förfrågningar att köpa våra produkter även på distans
, säger Lars. Se gärna en liten film om projektet på tuben http://www.youtube.com/watch?v=K-jKR7vCDJg

Butik, e-handel och bloggshop är nu tre viktiga distributionskanaler för Lagerhaus som ser fram mot ett fortsatt utvecklande samarbete med bloggare parallellt med sin  webshoputrullning 

Star Republic är leverantör av e-handelslösningen till Lagerhaus och Shopy används som en integrerad lösning för att sälja produkterna direkt inne på facebook och i bloggarna.

Om Star Republic

Star Republic är ett snabbväxande företag med en växel - KÖR! Vi har levererat över 400 e-handelslösningar sedan 2003. Med skräddarsydda lösningar på vår egen plattform och Microsoft Commerce är vi är stolta över våra fantastiska kundreferenser. Bland våra partners märks även ett 30-tal av e-handelsbranschens aktörer. I Lagerhaus lösning används bland annat Shopy, Dibs, Klarna, Posten m fl.

Om Lagerhaus

Lagerhaus har 33 butiker över hela Sverige och erbjuder sina kunder praktiska och prisvärda prylar inom områden som kök, på bordet, bada, tända, slå in, inreda, ordna, böcker, bazar och mat & godis. Lagerhaus ingår i Axstores. www.lagerhaus.se Axstores är en av Nordens ledande detaljhandelskoncerner med kända varumärken såsom Åhléns, Kicks, Esthetique och Lagerhaus. Koncernen har över 390 varuhus och butiker i Sverige, Finland och Norge och omsatte ca 6,7 miljarder 2010. Axstores ingår i familjeföretaget Axel Johnson som ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj. www.axstores.se

Frågor om pressmeddelandet kan besvaras av:

Bengt Wessborg, Star Republic.

Epost: bengt.wessborg@starrepublic.com

Mobil: 0768-670 203


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Star Republic bygger skräddarsydda lösningar med en växel - KÖR, inom området Elektronisk Mellanhandel.

Vi har med så länge vi minns alltid gått "all in" i våra kundåtaganden och vi strävar efter att skapa lösningar i mästarklass.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?