1515
Annons

NCAB Group Rullar Ut Epicor iScala i Fem Nya Länder

Epicor Software, en ledande leverantör av affärssystem, säger idag att NCAB Group, en ledande Europeisk mönsterkortstillverkare, fortsätter sin utrullning av Epicors affärssystem iScala i Europa. NCAB Group använder redan Epicor® iScala i Sverige, Finland, Danmark, England, Polen, Makedonien, och Tyskland.

Startar Implementering i Spanien, Norge, Frankrike, Ryssland, och Kina

Epicor Software, en ledande leverantör av affärssystem, säger idag att NCAB Group, en ledande Europeisk mönsterkortstillverkare, fortsätter sin utrullning av Epicors affärssystem iScala i Europa. NCAB Group använder redan Epicor® iScala i Sverige, Finland, Danmark, England, Polen, Makedonien, och Tyskland.

-       Vi har använt iScala länge, speciellt eftersom det är så lätt att rulla ut på nya marknader när vi sätter upp nya bolag, säger Magnus Jacobsson, IT chef på NCAB Group. iScala har bra språk och valutahantering för internationalla företag med globala kunder och systemet passar vår affärsmodell bra, utan behov för större anpassningar.

NCAB Group använder också Epicors plattform för affärsintegration, Epicor Service Connect, för att integrera system både internt och externt.

-       Kraven växer från våra kunder på att vi måste kunna integrera våra processer mot deras affärssystem, säger Jacobsson. Service Connect gör detta lätt och vi har nu en helt automatiserad process mot våra större kunder vilket inkluderar order, faktura, leverans och servicehantering. Detta har gort oss mer konkurrenskraftiga och vi kan se många framtida fördelar med Service Connect.

iScala är speciellt anpassat till företag med betydande handel med utlandet eftersom det kombinerar landsspecifika lokaliseringar och flerspråkig mjukvara med förmåga att hantera globala affärsmodeller bestående av ett eller flera företag med behov av att samarbeta med kunder, leverantörer eller andra samarbetspartners.

-       iScala har alltid varit systemet som globala företag har valt eftersom det hjälper dem hålla kostnaderna nere samtidigt som de kan vara säkra på att systemet klarar av landsspecifika funktioner och regulationer, säger Stefan Westelius, vice president sales, Epicor.

Om Epicor Software Corporation

Epicor Software Corporation (nyligen sammanslagen med Activant Solutions Inc.) är ett världsledande företag som tillhandahåller programlösningar för företag inom tillverkningsindustrin, distribution, detaljhandeln, hotellbranschen och tjänstesektorn. Epicor har 33 000 kunder i över 150 länder och levererar integrerade programlösningar för ERP, CRM, HCM och SCM och försäljning som ger företag möjlighet att arbeta ännu effektivare och öka lönsamheten. Med 40 år av tekniskt nytänkande tillhandahåller Epicor ett komplett urval tjänster som främjar en snabb avkastning på investeringen och låg total ägandekostnad, vare sig det rör sig om en lokal, regional eller global affärsverksamhet. Företagets internationella huvudkontor ligger i Kalifornien med kontor och filialer runtom i världen. Mer information finns på www.epicor.com.

Följ Epicor på Twitter: @Epicor, @EpicorEMEA, @Epicor_Retail or Facebook.

# # #

Epicor är ett registrerat varumärke som tillhör Epicor Software Corporation. Övriga varumärken som nämns i detta dokument tillhör respektive ägare. Produkter och tjänster som erbjuds i detta dokument har skapats av Epicor Software Corporation.

 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?