Annons

Consellor AB släpper nytt Projektsystem

Nu släpper Consellor sitt nya projektsystem anpassat för både den mobila och stationära användaren. Consellor Project® är ett webbaserat program för projekt med funktioner som planering, lönsamhetsanalys och registrering av intern och extern tid .

Nu släpper Consellor sitt nya projektsystem anpassat för både den mobila och stationära användaren. Consellor Project®  är ett webbaserat program för projekt med  funktioner som planering, lönsamhetsanalys och registrering av intern och extern tid .


Med Consellor Project®  får du ett enkelt och användarvänligt system för att hantera företagets resurser och följa upp status på dina projekt . Det är webbaserat, flexibelt och har stöd för olika språk vilket gör det möjligt att arbeta internationellt.
Consellor Project®  möjligör genomförande och redovisning av era operativa projekt.
Självklart passar det för många olika verksamheter.

 Med Consellor Project® får du full kontroll och effektiviserar företagets projekt och ärende hantering

 Helhetslösning för alla typer av projektverksamheter

  • Lättanvänt och intuitivt webbgränssnitt
  • Intern och extern ärendehantering integrerad med projektmodulen
  • Ganttschema
  • Dokumenthantering  på projektnivå och uppgiftsnivå
  • Projektsystemet hanterar både interna och externa deltagare
  • Skapa fakturaunderlag för varje del i projektet
  • Kan med fördel integreras i befintligt intranet
  • Möjlighet att skicka projektdata till ekonomi/verksamhetssystem
  • Enkel och okomplicerad hyrtjänst
  • Hjälp att komma igång med systemet med handledning från Consellor

·        

"Ett projektsystem är en förutsättning för vilket konsultbolag som helst och för ett partnernätverk av Management Consultants som Advisure, är Consellor Project idealiskt. Enkelheten och tillgängligheten gör att vi får det stöd vi behöver, när vi behöver det, utan att lägga onödig tid på administration. Samtidigt innebär öppenheten att vi kan involvera samarbetspartners utan att ens behöva fundera på om de är interna eller externa i den egna eller kundens organisation.Det är helt enkelt rätt balans mellan enkelhet och effekt, säger Dick Nyvall VD, Advisure AB”

Consellor utvecklar verksamhetsanpassade IT-lösningar för handels-, tjänste- och industrisektorn.
Vi har under fem decennier stöttat våra kunder med kvalificerade verktyg för ökad konkurrenskraft, lönsam tillväxt och effektiviseringar.
Vi arbetar aktivt tillsammans med våra kunder för att komma fram till det bästa resultatet. För oss är kvalitet och hög tillgänglighet i våra system en självklarhet.
 
Våra färdiga grundsystem för analys, planering och automatisering, kortar ned ledtiderna för utveckling och implementering av tillämpningar anpassade för verksamheten.
 

För ytterligare info om Consellor AB
Ring:

Ralf Nordqvist VD
+46 (0)766 450 240

ralf.nordqvist@consellor.se
www.consellor.se
Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Pressmeddelandet är skapat i samarbete mellan Upperhand AB och Consellor AB.

Innehåll från InfrontAnnons

Goda investeringsråd visar sig viktigare än någonsin

Det har länge funnits en debatt bland investerare om de relativa fördelarna med passiva kontra aktiva investeringar. Båda har sin plats. Passiva fonder tenderar att ge högre avkastning på uppåtgående och mindre volatila marknader, medan aktiva fondförvaltare i allmänhet kan uppnå bättre resultat på svagare marknader och där volatiliteten är högre.

Det är därför kanske inte förvånande att många passiva investerare under de senaste årens hausse på aktiemarknaden, när volatiliteten var låg och avkastningen på indexföljande fonder var hög, kunde slå sina aktiva motsvarigheter. 

Nu har dock marknadsförhållandena förändrats. Osäkerheten till följd av den ryska invasionen av Ukraina, särskilt kring energiförsörjningen i Europa, har tillsammans med konsekvenserna av den senaste covidpandemin lett till en ökad risk för en global recession. Centralbanker runt om i världen har höjt räntorna i ett försök att stävja den skenande inflationen. Makroekonomiska faktorer som dessa har lett till svagare aktie- och obligationsmarknader, vilket har resulterat i en betydande ökning av volatiliteten i alla tillgångsklasser. Många investerare, särskilt passiva investerare som inte är vana vid sådana volatila marknader, kämpar nu för att klara av det.

De nuvarande volatilitetsnivåerna, särskilt på aktiemarknaderna, är dock inte nya. Om man tittar på S&P 500-indexet är den senaste tidens höga marknadsvolatilitet faktiskt i linje med det historiska genomsnittet för de senaste 90 åren - det var den låga volatiliteten under senare år som var undantaget snarare än regeln. Så vad innebär detta för passiva investerare?

Nya tidens investeringar

Zlatko Vucetic, vd på Infront, menar att dagarna med enkla investeringar är över. 

– Investerare kan inte längre bara hoppa på indextåget, luta sig tillbaka och vänta på kursvinster. Nu när vi återigen upplever normala - det vill säga volatila - marknader, kommer många investerare att behöva anpassa sig och inta en mer aktiv hållning om de ska kunna undvika det värsta av nedgången och njuta av positiv avkastning, fortsätter han.

Att övergå från en passiv strategi till en mer aktiv strategi kräver förvisso en viss anpassning. För att kunna fatta lägliga och välinformerade investerings- och handelsbeslut är aktiva investeringsförvaltare i högre grad beroende av teknik. Snabba, tillförlitliga och intuitiva verktygslådor som kan sammanföra marknadsdata, portföljdata, nyheter och analyser från en mängd olika källor, till exempel. Eftersom det är viktigt att kunna agera när som helst och var som helst när man investerar aktivt på instabila marknader, behöver investerare dessutom ha tillgång till denna information på vilken enhet som helst, oavsett om det rör sig om en smartphone, surfplatta eller dator.

Det är här som Infront kan hjälpa till. 

– När finansmarknaderna är volatila är det viktigare än någonsin att ha rätt systemstöd. Professionella investerare behöver snabb och enkel tillgång till viktiga marknadsdata för att kunna fatta smarta investeringsbeslut. Infront levererar detta genom att tillhandahålla realtidsdata och analyser av hög kvalitet, så att investerare kan investera med framförhållning och skydda sitt kapital, avslutar Zlatko.

Läs mer här 

 

Mer från Infront

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Infront och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera