1515
Annons

Surfia godkänd operatör i Telias mobilnät

Surfia godkänd operatör i Telias mobilnät Laholmsföretaget Surfia är nu godkänd som operatör i Telias mobilnät. Från att vara en lokal leverantör av IP-telefoni och bredband framförallt i södra Halland och norra Skåne har man nu gått vidare till att bli leverantör av mobiltelefoni och mobilt bredband över hela Sverige.

Surfia godkänd operatör i Telias mobilnät

Laholmsföretaget Surfia är nu godkänd som operatör i Telias mobilnät. Från att vara en lokal leverantör av IP-telefoni och bredband framförallt i södra Halland och norra Skåne har man nu gått vidare till att bli leverantör av mobiltelefoni och mobilt bredband över hela Sverige.
Surfia (tidigare Laholms bredbandsbolag, Halmstad internet och Bjäre internet) levererar sen tidigare IP-telefoni och bredband lokalt, både till privathushåll och till företagskunder. Som mobiltelefonioperatör får man hela Sverige som marknad.
För Surfias företagskunder som redan har IP-telefoni med smarta växellösningar innebär de nya mobiltjänsterna en ytterligare en förbättring eftersom de helt och hållet kan integreras med befintlig teknik. Du kan ring till Kina för 12 öre i minuten med vårat mobilaabonemang. Lägg till Telias bra täckning på det mobila nätet så blir tjänsterna lätta att sälja. Det tror i alla fall Artur Potocki, vd på WeKuData, företaget bakom Surfia. Han berättar vidare att ambitionen är att Surfia ska växa – och växa fort. Rekrytering av personal är påbörjad och samtidigt förhandlar man med eventuella återförsäljare. Förberedelser är gjorda, framtagning av simkort och appar till iPhone och android pågår för fullt och försäljningen av mobilabonnemangen har så sakta smugits igång. I början av februari beräknas försäljningen komma igång på allvar.
Artur Potocki, vd:
– Jag är oerhört glad och stolt över att Surfia blivit mobiltelefonioperatör. Mobilabonnemangen möjliggör en expansion och den är vi redo för. Vi satsar stort, så nu gäller det att gasa…


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?