Surfia godkänd operatör i Telias mobilnät

Surfia godkänd operatör i Telias mobilnät Laholmsföretaget Surfia är nu godkänd som operatör i Telias mobilnät. Från att vara en lokal leverantör av IP-telefoni och bredband framförallt i södra Halland och norra Skåne har man nu gått vidare till att bli leverantör av mobiltelefoni och mobilt bredband över hela Sverige.

Surfia godkänd operatör i Telias mobilnät

Laholmsföretaget Surfia är nu godkänd som operatör i Telias mobilnät. Från att vara en lokal leverantör av IP-telefoni och bredband framförallt i södra Halland och norra Skåne har man nu gått vidare till att bli leverantör av mobiltelefoni och mobilt bredband över hela Sverige.
Surfia (tidigare Laholms bredbandsbolag, Halmstad internet och Bjäre internet) levererar sen tidigare IP-telefoni och bredband lokalt, både till privathushåll och till företagskunder. Som mobiltelefonioperatör får man hela Sverige som marknad.
För Surfias företagskunder som redan har IP-telefoni med smarta växellösningar innebär de nya mobiltjänsterna en ytterligare en förbättring eftersom de helt och hållet kan integreras med befintlig teknik. Du kan ring till Kina för 12 öre i minuten med vårat mobilaabonemang. Lägg till Telias bra täckning på det mobila nätet så blir tjänsterna lätta att sälja. Det tror i alla fall Artur Potocki, vd på WeKuData, företaget bakom Surfia. Han berättar vidare att ambitionen är att Surfia ska växa – och växa fort. Rekrytering av personal är påbörjad och samtidigt förhandlar man med eventuella återförsäljare. Förberedelser är gjorda, framtagning av simkort och appar till iPhone och android pågår för fullt och försäljningen av mobilabonnemangen har så sakta smugits igång. I början av februari beräknas försäljningen komma igång på allvar.
Artur Potocki, vd:
– Jag är oerhört glad och stolt över att Surfia blivit mobiltelefonioperatör. Mobilabonnemangen möjliggör en expansion och den är vi redo för. Vi satsar stort, så nu gäller det att gasa…


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk


Innehåll från Mercedes-BenzAnnons

Nu kan du även köpa din bil online

Att handla varor online har blivit en naturlig del av vår vardag, inte minst nu under pandemin. 

Men kan man köpa sin bil på nätet? 

Javisst! Så här enkelt är det.

Här kan du välja ut din drömbil!  

Det finns många fördelar för den som väljer att köpa sin nya bil online. Du kan till exempel själv välja tid och plats för ditt köp utan att behöva tänka på några öppettider, du kan i lugn och ro utrusta din egen drömbil och du kan göra det tillsammans med vem eller vilka du vill. 

Provkörning innan köp

För många är det viktigt att få provköra en modell innan köp. Det bokas enkelt hos någon av Mercedes-Benz agenter fysiskt eller online och efteråt kan man gå hem och smälta sina intryck innan man slutför sin konfiguration och klickar sig vidare på nätet. 

Bilen som beställts online lämnas sen ut hos din valda agent och du får en personlig genomgång av den innan det är dags att köra iväg med din nya Mercedes-Benz.

Så funkar det att beställa en Mercedes-Benz online

1. Välj din drömbil

Bläddra i Online Store och hitta den bil som passar dig bäst – välj mellan tusentals bilar som finns redo för leverans.

2. Tillval och finansiering

Lägg till vinterhjul och få dem inkluderade i din månadskostnad. För ytterligare tillval kontaktar du kundservice så hjälper de till. Hitta därefter det finansieringsalternativ som passar dig bäst, du väljer själv om du vill låna eller leasa i 12, 24 eller 36 månader och du kan även välja att betala kontant. 

Via tjänsten Produktkompassen hittar du en finansiering som passar dina behov och via Onlinekalkylatorn kan du beräkna din månadskostnad om du föredrar att låna pengar.

3. Kunduppgifter och leveransställe

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta med din beställning online. Fyll i personlig information och välj den Mercedes-Benz agent där du vill hämta ut din bil. (Gästlogin finns också tillgängligt)

4. Identifiering och kreditansökan

Identifiera dig med BankID och ansök om kredit direkt. Vid ett godkänt kreditbeslut skickas avtalshandlingarna till dig för elektronisk signering.

5. Signatur och upphämtning

Avtalshandlingar skickas till din angivna e-post och måste signeras inom 48 timmar för att beställningen ska vara giltig. Därefter får du en orderbekräftelse och din valda Mercedes-Benz agent kommer sedan kontakta dig för att boka tid och datum för upphämtning av din nya Mercedes. 

6. Kör hem i din nya Mercedes-Benz

Din Mercedes-Benz agent hjälper dig att lära känna din nya bil. Därefter återstår det bara för dig att sätta dig bakom ratten och uppleva din nya Mercedes.

Boka en provkörning här  

Mer från Mercedes-Benz

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Mercedes-Benz och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?