LEXICON INTERACTIVE ETABLERAR SIG I ÖRESUND MED FÖRVÄRV

Lexicon Interactive fortsätter sin expansion med att etablera sig i Öresund genom att förvärva e-Learningbolaget Learnability Sweden AB och stärker därmed sin position som Sveriges ledande e-Learningbolag.

Lexicon Interactive fortsätter sin expansion med att etablera sig i Öresund genom att förvärva e-Learningbolaget Learnability Sweden AB och stärker därmed sin position som Sveriges ledande e-Learningbolag.

– E-utbildningar, ofta kompletterade med moderatorer och lärare, är ett viktigt verktyg för företag och myndigheter som vill kompetenshöja organisationen snabbt. Med lokala kontor i såväl Öresund, Göteborg som Stockholm kan vi nu serva våra kunder ännu bättre, säger Tobias Sjökvist, koncernchef och VD för Lexicon Interactive.

– Jag har valt att gå ihop med Lexicon då de erbjuder en helhetslösning för kompetensutveckling, såväl inom e-utbildning som inom andra former för lärande. Att kunna erbjuda såväl nya som gamla kunder en mer komplett kompetenslösning inom e-lärande ser jag som en naturlig och nödvändig utveckling inom det viktiga kompetensförsörjningsområdet. Att sätta Lexicon Interactive på kartan i såväl södra Sverige som i Danmark är för mig personligen en stimulerande utmaning, säger Ulf Eklund, VD för Learnabilty och tillträdande dotterbolagschef för Lexicon Interactive Öresund.

 

För ytterligare information kontakta:

Tobias Sjökvist, koncernchef och VD Lexicon Interactive (Learnit AB), tel +46 734 25 85 25


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Om Lexicon Interactive

Lexicon Interactive är en del av Utbildningsföretaget och finns i Stockholm, Göteborg och Öresund. Bolaget har mångårig erfarenhet av utveckla e-Learning i kombination med lärarledda insatser och erbjuder konsulttjänster inom strategi, idé- och konceptutveckling, produktion av e-Learning samt författarverktyget Lectora. Mer information finns på http://lexicon.se/interactive


Innehåll från Mercedes-BenzAnnons

Nu kan du även köpa din bil online

Att handla varor online har blivit en naturlig del av vår vardag, inte minst nu under pandemin. 

Men kan man köpa sin bil på nätet? 

Javisst! Så här enkelt är det.

Här kan du välja ut din drömbil!  

Det finns många fördelar för den som väljer att köpa sin nya bil online. Du kan till exempel själv välja tid och plats för ditt köp utan att behöva tänka på några öppettider, du kan i lugn och ro utrusta din egen drömbil och du kan göra det tillsammans med vem eller vilka du vill. 

Provkörning innan köp

För många är det viktigt att få provköra en modell innan köp. Det bokas enkelt hos någon av Mercedes-Benz agenter fysiskt eller online och efteråt kan man gå hem och smälta sina intryck innan man slutför sin konfiguration och klickar sig vidare på nätet. 

Bilen som beställts online lämnas sen ut hos din valda agent och du får en personlig genomgång av den innan det är dags att köra iväg med din nya Mercedes-Benz.

Så funkar det att beställa en Mercedes-Benz online

1. Välj din drömbil

Bläddra i Online Store och hitta den bil som passar dig bäst – välj mellan tusentals bilar som finns redo för leverans.

2. Tillval och finansiering

Lägg till vinterhjul och få dem inkluderade i din månadskostnad. För ytterligare tillval kontaktar du kundservice så hjälper de till. Hitta därefter det finansieringsalternativ som passar dig bäst, du väljer själv om du vill låna eller leasa i 12, 24 eller 36 månader och du kan även välja att betala kontant. 

Via tjänsten Produktkompassen hittar du en finansiering som passar dina behov och via Onlinekalkylatorn kan du beräkna din månadskostnad om du föredrar att låna pengar.

3. Kunduppgifter och leveransställe

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta med din beställning online. Fyll i personlig information och välj den Mercedes-Benz agent där du vill hämta ut din bil. (Gästlogin finns också tillgängligt)

4. Identifiering och kreditansökan

Identifiera dig med BankID och ansök om kredit direkt. Vid ett godkänt kreditbeslut skickas avtalshandlingarna till dig för elektronisk signering.

5. Signatur och upphämtning

Avtalshandlingar skickas till din angivna e-post och måste signeras inom 48 timmar för att beställningen ska vara giltig. Därefter får du en orderbekräftelse och din valda Mercedes-Benz agent kommer sedan kontakta dig för att boka tid och datum för upphämtning av din nya Mercedes. 

6. Kör hem i din nya Mercedes-Benz

Din Mercedes-Benz agent hjälper dig att lära känna din nya bil. Därefter återstår det bara för dig att sätta dig bakom ratten och uppleva din nya Mercedes.

Boka en provkörning här  

Mer från Mercedes-Benz

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Mercedes-Benz och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?