Flexolvit lanserar Mestro för iPhone.

Flexolvit lanserar idag en iPhone-applikation för sin tjänst Mestro, ett ledande energiuppföljningssystem för fastighetsägare, butiker och bostadsbolag. Applikationen gör det möjligt att enkelt se rapporter över månads-, vecko-, dygns- och momentanvärden från mätare, fastigheter och butiker direkt i en iPhone. http://www.flexolvit.se

Flexolvit lanserar idag en iPhone-applikation för sin tjänst Mestro, ett ledande energiuppföljningssystem för fastighetsägare, butiker och bostadsbolag. Applikationen gör det möjligt att enkelt se rapporter över månads-, vecko-, dygns- och momentanvärden från mätare, fastigheter och butiker direkt i en iPhone.

Tack vare Mestros unika funktioner med verklig beräkning av kostnad och miljöpåverkan samt aggregering av momentan- och timvärden kan användare nu få en detaljerad bild av sin energi- och miljösituation på alla nivåer från individuella mätare till hela fastighetsbestånd.

"Med denna IPhone-applikation hoppas vi att fler kommer att intressera sig för våra produkter", säger Patric Karlsson, VD för Flexolvit och fortsätter, "de tester vi hittills gjort i jämförelse med konkurrenter har givit oss verkliga fördelar, denna iPhone-applikation är ytterligare en i raden av fördelar som vi erbjuder våra kunder."

Flexolvit erbjuder genom sin produkt Mestro automatiskt fjärravläst mätdata för värme, kyla, el och vatten på tim- och momentanvärdesnivå, samt automatisk hämtning av elförbrukningsdata via EDI (UTILTS). Vidare erbjuds beräkning av kostnader och miljöpåverkan enligt energileverantörernas verkliga taxor och avtal, samt jämförelserapporter mellan fastigheter och/eller fastighetsbestånd i olika moduler som kan kopplas på basprogrammet.

Mestros tjänst erbjuder och används idag även som ett diagnosverktyg för att analysera nyttan med eventuella ombyggnationer för att optimera energiförbrukningen, räkna hem investeringar och utvärdera resultatet.

"Tack vare Mestros tekniska design är det möjligt för oss att snabbt bygga nya gränssnitt och accessmöjligheter," säger Magnus Astner, teknisk chef och grundare av Flexolvit och fortsätter, "Mestro erbjuder idag den bästa lösningen för energiuppföljning på marknaden."

Mestro medger även manuell inmatning, import av historisk mätdata, graddags- och energiindexkorrigering enligt SMHIs modell, rekommendation av säkringsstorlek samt avtalssimulering. Mestros rapportmodul erbjuder fria periodval, fritt val av tidsupplösning, möjlighet att skapa egna rapportmallar samt möjlighet att exportera rapporter i PDF-format. Mestro erbjuder även automatiska driftslarm för alla mediaslag; larm i förhållande till förbrukningsprofil, årstidskorrigering, larm för utebliven mätaravläsning med mera. Spårbarhet hos alla ändringar, möjlighet att sätta accessnivå och behörighet för varje användare är andra nyckelfunktioner. Via produkten Mestro Lite erbjuds realtidsvisning av hyresgästers förbrukning, kostnad och prognostiserade besparing.


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Om Flexolvit
Flexolvit AB startades 2005 och är idag en pionjär på mediauppföljning, automatisk mätaravläsning och kostnadsuppföljning av energiförbrukning. I vår produkt Mestro samlas kundens hela energisituation i ett system där förbrukning, kostnad och miljöpåverkan uppdateras varje timme. Informationen blir omedelbart tillgänglig över webben och ger möjlighet till kontroll över kostnader och direkta besparingar för energiförbrukningen. Produkten Mestro Lite erbjuder realtidsvisning av hyresgästers förbrukning och kostnad. Vår målgrupp är främst fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som vill införa direktkopplade avläsnings- och beräkningslösningar för värme, kyla, el och vatten.

Besök oss på webben: http://www.flexolvit.se eller kontakta oss direkt på: patric@flexolvit.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?