Annons

Se hur mycket småföretagen delar ut till ägarna

Företagsupplysningstjänsten 121.nu är idag den sökmotor som visar mest information om Sveriges företag. Nu tar söktjänsten ännu ett kliv framåt och publicerar vilken aktieutdelning företagen tar ut. Aktieutdelning är den ersättning som aktiebolaget betalar ut till dem som äger aktier i bolaget.

Företagsupplysningstjänsten 121.nu är idag den sökmotor som visar mest information om Sveriges företag. Nu tar söktjänsten ännu ett kliv framåt och publicerar vilken aktieutdelning företagen tar ut. Aktieutdelning är den ersättning som aktiebolaget betalar ut till dem som äger aktier i bolaget.

- Vi är idag en av de ledande företagssöktjänsterna i landet. Det är viktigt att våra användare känner att de får en bättre helhetsbild av företagen de söker upp hos oss än hos våra konkurrenter. Alla företagssöktjänster presenterar information olika och de gäller att inte bara ha unik information om företag som vi har, utan även presentera den på bästa sätt. Uppgiften om aktieutdelning som vi nu väljer att publicera kan indikera på en fortsatt stark utveckling hos ett bolag även efter bokslutsdatum. Detta gör uppgiften relevant vid en finansiell bedömning av bolaget.

För att få tag på uppgiften om aktieutdelningar har det vanligaste sättet varit att ladda ner det sökta bolagets årsredovisning mot en kostnad. Informationen i en årsredovisning är för den ovane inte helt lättöverskådlig. Det lättaste sättet är att söka efter ett företag via 121.nu.

Så här söker du efter ett företags aktieutdelning via www.121.nu: Sök ett företag, t ex Akelius fastigheter AB, klicka på företaget och sedan på fliken ekonomi. Under rubriken noter finns underrubriken utdelning till aktieägare. I Akelius fastigheter AB fick aktieägarna dela på 1 miljard kronor under 2008/2009.

För mer information, vänligen kontakta:
Jonathan Isacsson, VD på 121.nu
Tel: 036-3320101
Mobil: 0767-000 121
Epost: jonathan@121.nu
Webb: www.121.nu

121.nu är en av de ledande företagssöktjänsterna på den svenska marknaden. Via 121.nu får företag, myndigheter och privatpersoner tillgång till en kvalitativ sökdatabas över Sveriges näringsliv. Egenutvecklad sökteknologi gör att både köpare och säljare snabbt kan hitta det de söker efter. Bolaget etablerades 1998 och har idag 80 anställda, med huvudkontor i Jönköping.


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?