Annons

Volvo Personvagnar AB anlitar TradeTech Consulting för vidareutveckling av svenskt treasury

Volvo Personvagnar AB har anlitat TradeTech Consulting för att vidareutveckla dess svenska treasuryfunktion. TradeTech Consulting kommer att fokusera på utveckling av processer och rutiner, med start omgående.

Volvo Personvagnar AB har anlitat TradeTech Consulting för att vidareutveckla dess svenska treasuryfunktion. TradeTech Consulting kommer att fokusera på utveckling av processer och rutiner, med start omgående.

"Vi är stolta över att Volvo Personvagnar valt TradeTech Consulting för att vidareutveckla dess treasuryfunktion" säger Joakim Wiener, VD på TradeTech Consulting. "Vi välkomnar också Volvo Personvagnar till vårt omfattande kundnätverk av svenska treasuries."

"Det är glädjande att teckna detta strategiskt viktiga avtal med Volvo Personvagnar AB och därmed räkna dem till vår växande kundgrupp i Göteborgsregionen" säger Henrik Crone, Regionchef på TradeTech Consulting i Göteborg. "Vår kärnkompetens är treasury, kapitalförvaltning och den ytterst specialiserade tekniken inom dessa områden. Vårt lokala team i Göteborg är väl rustat att bidra till vidareutvecklingen av Volvo Personvagnars treasuryfunktion."

TradeTech Consulting startade sin Göteborgsfilial år 2007 och har sedan dess byggt upp heltäckande kompetens inom treasury och kapitalförvaltning. På kontoret i Göteborg finns en kombination av tekniska specialister och affärskonsulter specialiserade inom risk, cash management och redovisning av finansiella instrument, vilket gör TradeTech Consulting till en lokal helhetsleverantör inom treasury och kapitalförvaltning.

 


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

TradeTech Consulting levererar konsulttjänster inom treasury och kapitalförvaltning samt skräddarsydda business intelligence lösningar inom dessa segment. Företaget grundades 1998 och har nu fyra av Sveriges sex största bolag som kunder. Några av Sveriges största banker finns även bland kunderna, liksom asset managers, mellanstora företag och försäkringsbolag. TradeTech verkar även utomlands. Besök TradeTech Consulting på www.tradetechconsulting.com


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?